Tak jsem si ze soboty na neděli zažila peklo...Bolesti se ke mě dostavili v 1 hodinu ráno,takže jsem hned běžela pro Espumisan a čekala až to zabere.Jenže nezabralo...Bolesti pokračovaly do 4 hodin do rána a pak se mi zase udělalo špatně,ale tentokrát jsem běžela zvracet na záchod,trochu se mi ulevilo tak jsme si s přítelem šli lehnout.Jenže bolesti mě probudili o hodinu déle a bylo to ještě horší a opět jsem šla zvracet,jenže úleva nepřicházela.Takže jsem vzbudila přítele,že bolesti už nemůžu vydržet,ten mi na to řekl,že to jsou zaražené větry a že to musí odeznít samo,že by mě s tím stejnak nikdo nic neudělal a že odmítá dávat 90kč za to aby mě zase lékaři poslali domů vlastně s ničím.Takže jsem trpěla dál. Dával mi nohy nahoru,strkal mě do klubíčka,když už jsem nemohla byl na mě hnusnej,takže jsem brečela ještě víc...Po 7 hodině jsem opětovně zvracela a to už jsem říkala,že chci k doktorovi.Takže jsem se musela přes net podívat jak jsou na pohotovosti v místě bydliště.Psaly,že od 8 takže jsme čekali na 8 hodinu a jelikož přítel měl večer pivo,musela jsem řídit já.K našemu zjištění měly až od 9 hodin a to mě přítel řekl,že pojedeme do Liberce.Kus jsem ještě zvládla odřídit,ale pak už jsem nemohla a tak převzal řízení on.Na pohotovosti jsem šla ihned na řadu už s velkým brekem.Uklidňovaly mě tam a ihned za přítelem běžely do čekárny,že má ke vchodu přistavit auto a rovnou na chíru.Dojely jsme na chíru,tam mě opět hned přijaly,sestřička mě brala odběry krve a hned mi píchla kapačku na bolest,ale já řvala bolestí dál.Snad po hodině přišla teprve doktorka a začala mě vyšetřovat,vše jsem jí pověděla a ona měla stanovisko,že mě to dělá bandáž,takže budu muset do Prahy.Poslala mě na rentgen,ten ukazoval,že bandáž je v pořádku.Řvala jsem bolestí dál,takže mě dávali silnějí kapačku.Takže se na mě šel podívat primář.Ten byl rozhodnutý pro slepák,ale už od 96 ho tam nemám a tak mě řekl,že to je určitě slepák.Takže jsem šla na ultrazvuk.Tam se to potvrdilo na kameny v žlučníku a že bolesti byli způsobeny tím jak kameny vycházely ven.Z ultrazvuku jsem se vrátila na chíru,daly mě další kapačku (už 4) a že teda to je na antibiotika,že to jde řešit ambulantně a že mě odešlou na internu.Dorazila jsem na internu,tam mě pověděly,že ambulantně se to určitě nedělá a že si mě tam ihned nechají.Paní doktorka se radila se starším lékařem ten moc proti nebyl protože já jsem chtěla domů.Takže jsem nakonec podepsala reverz,dostala jsem antibiotika domů a léky proti bolesti s tím,že dnes (v pondělí) půjdu na kontrolu ke svému obvodnímu lékaři a na odběry krve. Antibiotika do sebe dostávám 1x za 8 hodin.U lékaře jsem byla,sestřička mě vzala krev a zítra si jdu pro výsledky s tím,že se dozvím,jestli mi vyšli dobře,můžu zůstat doma,když ne jedu rovnou do nemocnice.Když bych měla nějaký další záchvat doma je to na rychlou.Dnes jsem se pokoušela dovolat do Iscaru,ale pan doktor byl na sále,takže musím až zítra ráno. Přítel se mě omluvil,že opravdu netušil,že to byl žlučák. Ještě velký P.S. v minulosti jsem už sama shodila 40 kg a jelikož jsem podstoupila bandáž a zhubla za 4 měsíce 20kg,tím pádem jsem dala tělu šrot a žlučák byl způsoben bandáží,pověděl mě to právě primář v nemocnici,sestřička mě to po telefonu také potvrdila.Navíc do toho všeho jsem nově nastoupila do práce a bojím se,že oni přijdu.:/
_________________ 13.11.2013 operace bandáž žaludku v Iscaru, počáteční váha 123,5kg 29.03.2014 operace žlučníku a jeho odstranění, trofej žlučníkové kameny doma
|