Čusííííííííííííííííííííííííííííííík účastníkům sletu Jdu udělat své tradiční barevné shrnutí, snad při tom neusnu
nevím čím to, ale v
Krakonošově toho nikdy moc nenaspím
Všem děkuji za účast, moc ráda jsem Vás viděla, a to jak ty staré známé profláknuté xichtíky, tak i nové krásné tváře, které jsem měla tu možnost poznat!
Vezmu Vás jednu po druhé a pěkně si Vás podám
JANE-JANE: kočičko moje modrooká, děkuji Ti velmi za umožnění toho, že se tento perfektní slet mohl uskutečnit, že jsi nám opět poskytla útulné zázemí, výbornou kuchyni a
Muchloňa aka Mufloňa BOBULE: Ty žinglo jedna hubená s nožičkami závodního kuřete a cizím tělesem pod trikem
velice Ti děkuji za zajištění echt grilovačky, jsi úžasná šéfová na grilu
BUBLI: jsem ráda, že jsi to zase Ty, moc Ti to seklo! Mmch opět jsi si nevzala ten NTB
BOUBELKA99: Maruško, zase jsi byla nejkrásnější
Jsem moc šťastná, že jsi s námi zase vyrazila, že jsi opět plná elánu, tleskám Ti že jsi mladým holkám dala na frak a ukázala jim jak se bavit!
ANNAX: Aničko, díky za objednávku počasí, téměř vyšla, jen byla posunuta o den, celá neděle i pondělí azuro!
MISENKA: No holka, co k Tobě napsat, aby to předčilo ty Tvoje výroky
Nepřebije je cokoli co napíši...tak raději krátce, pěkně se nám vylupuješ, od květná rázný rozdíl! Jsi střela
ŠUNIFUŇI: Královno Piňa Colady
jsi skvělá Marilyn!
MALVI: mamino naše, moc ráda jsem Tě zase po letech viděla! Přeji Ti, aby se vše pohnulo kýženým směrem, moc na Tebe budu myslet a držet Ti pěsti!
QWYS: Ty tvůrkyně divných svetrů a taněčnice z Lúčnice
moc Ti to sekne, obrovská změna!
GABRYŠA: škoda, že jsi pro nás měla tak málo času, každopádně Ti to po zásahu Alenky parádně slušelo!
BETKA: och ženo! Moc Ti to sluší, jsi nádherná a perspektivní žena, která nač sáhne uspěje!!! Jsem strašně moc ráda, že jsme konečně měly možnost se blíže seznámit a popovídat si! Tvůj proviant patřil mezi The Best Of, škoda jen, že jsem neochutnala vše
Moc Ti fandím v podnikání, ať se daří, ať se Ti podaří dát dolů ještě to málo co si přeješ, i když si myslím, že to není potřeba, máš šťávu!
MUCHOMURKA99: moc děkuji za milý dáreček. Krásně jsi nám vykvetla, už dost
moc Ti to přeji, je z Tebe cítit, že jsi spokojená a šťastná.
JAJA: Jani, ráda jsem Tě poznala a ještě raději sledovala jak jsi se novým účesem rozsvítila!
ANUŠE: druhé och! Ty jsi tak překrásná ženská, že až si odhodíš to co chceš, budeš těžce nebezpečná! Byla jsem z Tebe nadšená už po písmenkách a jsem ráda, že moje intuice nezklamala! Paní Bertíková, jsi šarmantní dáma, budu Tě sledovat a ještě více Ti přát splnění Tvého snu, doufám a moc si to přeji, že se brzy uvidíme! Tvoje proměna byla pro mne nejkrásnější, nová barvička Ti hrozně moc sluší! Bylo mi ctí Tě poznat!
BALBINKATP: Pavli, jsi další nová tvář, která mě příjemně překvapila a zařadila se mezi mé "oblíbence"
jsi příjemná ženská, děkuji Ti, že jsi všem, kteří chtěli poodhalila budoucnost! Velice ráda Tě uvidím na podzim! Také Ti děkuji za pochopení, Ty víš co myslím.... a v neposlední řadě Ti děkuji za rozšíření mého jídelníčku, salát byl úžasný!!!
SCALLA: ráda bych zpět starou Scallu
Marťo, opatruj se!!!
ALENA1: sluníčko moje slovenské, máš můj obrovský obdiv za vše co jsi dokázala, jak jsi celý svůj život totálně změnila, za svoji houževnatost, úsilí a Ty víš co! Tleskám Ti za taneční maraton!!! Mám Tě strašně moc ráda!!!
BAMBULKA77 Áďo, Ty naše slovenská lokomotivo
jsi perfektní baba, nádherně zpíváš, úžasně tančíš, jsi jedna z největších proměn, je z Tebe cítit spokojenost a rapidně zvednuté sebevědomí, jsi další z úžasných slovenek - prostě Vás žeru! Ty kokso
Přeji Ti, aby po Tobě sáhla společnost, která ocení Tvé kvality, a to co v nejkratší době, budeš velkým přínosem!!!
KACHNA: Kačenko, konečně jsem Tě mohla poznat face of face! Jsi velice milá osůbka, opatruj kachňátko, ať je vše v nejlepším pořádku! Pozdravuj maminu, další milá osůbka a upřímně říkám, že operace jí netřeba, je šmrncovní!
EOWYN: och!!! Nádherná, nádherná, nádhernáááááááááááááááá, navíc příjemná a milá! Velice ráda jsem Tě kočko poznala, jsi úžasná! Moc ráda bych se s Tebou vídala, doufám, že si najdeš na podzim cestu do Brna! PS: koupím Ti slovník
Uff!
Všechny Vás moc pozdravuje
Alenka-kadeřnice, děkuje za milá slůvka a těší se na Vás v Brně! Samozřejmě Vás zdraví i
Bruno, musela jsem mu ukázat Vaše proměny, vyřizuje velké poklony a milion smeknutých klobouků!
SPEŠL DÍKY VŠEM, KTEŘÍ BYLI NA SOBOTNÍ DISKOTÉCE, BYLA TO PARÁDA A RÁDA BYCH JAK ŘÍKÁ BOBULE: HODILA BŮČKEM I V BRNĚ!UŽ SE TO TU MIHLO, BRNĚNSKÝ JARNÍ SRAZÍK BUDE 10/11/12, TĚŠÍM SE NA VŠECHNY! POČKÁM AŽ ODEZNÍ KRAKONOŠOVO A ZALOŽÍM CHLÍVEK, MÍSTO VČAS UPŘESNÍM!FOTKY DODÁM DNES POZDĚJI Teď už půjdu zalehnout, ať zvládnu vstát do práce
A ŽENSKÝ, NEZAPOMEŇTE VZÍT LÉKARNY ÚTOKEM! AŤ ŽIJE KOTVIČNÍK