Neda mi to a musim k Vam ke kazde napsat aspon par pismenek
kopiruji dlouhy seznam ze str. 1, nebot pamet mam kratkou
1. jane-jane
dekujeme za poskytnuti azylu v tak prijemnem prostredi a s tam prijemnou pani domaci!
Jane se stale usmivala a pro vsechny delala prvni posledni, tak asi ted musi mit fakt dost
Jane se nechala taky ucesati pani kadernickou, a kdo ji nevidel, ten o neco prisel
moc ji to slusi, ja bych rekla, ze stale vic a vic. Doufam, ze sis to s nami aspon trochu uzila
2. Mona
figurovala jako organizatorka, barmanka a vubec, je uplne hubena a jeste kdyz si na sebe vzala nejake to trpytive tricko, tak bylo na co koukat
Nez odesla na diskarnu, tak se vyrazne, ale moc hezky namalovala a myslim, ze budu mluvit za vsechny, kdyz reknu, ze kazdy na ni mohl oci nechat
3. bobule
- z te se stala taky poradna kocka, neee ze by predtim nebyla, ale je porad hubenejsi a hubenejsi, a to vsude (teda nevim, jestli jako uplne vsude
), celkove na me tak pusobi jako hubena osoba, myslim, ze ta kvalita zivota nabrala na obratkach u nas vsech, ale z bobule ta zmena zari
A ty cukety grilovane
az jsem se jimi pokapala, coz jsem zjistila az doma, takze jsem s tim chodila celou dobu mezi lidmi
4. Bubli
na te jsem taky mohla oci nechat, clovek obdivoval jeji oci a jeji dlouhe tmave vlasy, ktere si chce nechat ostrihat - no vsak jeste uvidi
pak jsem porad musela koukat na ty ruzove doplnky, to je taky moje oblibena barva
a vubec, na nekoho, kdo to ma sladene vsechno se vsim se prece hezky kouka
5. Boubelka99
jedna z tech, ktera prijala divnou pletenou vec, ktera mi po pokusech ve stylu chranene dilny doma zustala, a to pokus o ponco
musim ale rici, ze ji ta barva strasne slusela
akorat na me pak skoro vybafla po kadernici a ja ji chudince pravila, ze to ma skoro stejne, jak predtim
no ma, ale vsak ona si to udrzuje hezke uz jak dlouho, tak ji preci nebudu rikat, ze to ma jine, kdyz to ma stejne hezke
6. Alenka - kadeřnice
Tobe patri velky dik za to, zes nam na tech nasich vrabcich hnizdech provedla neco pekneho
Nechci rikat, ze kazdy mel vrabci hnizdo, ale ja do toho oddilu skutecne patrim
I kdyz si to doma rovnam obcas, pres kartac si to vyfoukat neumim, nekdo jo, ale ja bych potrebovala 3 ruce
At se ti dari hlavne s tim barackem a snad sis to s nami taky aspon v patek trochu uzila
7. Annax
ty tve pomazanky bych nejradsi ukoristila a sezrala sama, takova jsem mrcha
byly tak dobre a jeste ted se mi sbihaji sliny, ale doma neni nic, co by se te dobrote aspon vyrovnalo
Se pak neni cemu divit, ze se najim u baru a vestoje, ze si nejdu ani sednout... Kdyz vim, ze je to hned ve mne
Musim rict, ze jsem byla prijemne prekvapena, ze se ti jeste vice zvysilo sebevedomi v tom dobrem slova smyslu samozrejme
A urcite jsi jeste hubenejsi nez to bylo loni, i kdyz nehubnes na vaze, muzes si gratulovat
8. Misenka
Misence to tak strasne slusi, dalsi baba, kterou jsem ocumovala
moc ji slusely ty vycesane vlasy, ruzovy satek, byla hezky namalovana a kdyz si na sebe na diskarnu vzala triko s napisem VEM, tak si myslim, ze by chlapi ty partie, co ji i po zhubnuti zustaly, do te ruky fakt radi vzali
9. Sunifuni
na tebe jsem byla zvedava a byla jsem prekvapena, jak jsi vesela a pozitivni bytustka
Co vubec rikal pritel na bilou Marylin?
A daaaam vedet
10.Malvi
moc jsme spolu nemluvily, ale na tobe jsem obdivovala ty tve vlasy - moc se mi ta barva libi, nekolikrat jsem ji chtela trefit a houbelec na ty moji hlave, tak uz se o to nepokousim, ale tobe to fakt moc sekne
11.qwys
toz tuto ucastnici zajezdu neznam, co to je za divny nick?
ta nemuze byt normalni
12.gabryša
se tam jen mihala, hubenour jeden, v kratkych kalhotech a ponozkach, ze ji nebyla zima
A nechtela tam u Janicky jist
A taky pekne prokoukla po kadernici
13.betka
je jedna z dam, se kterymi jsem mela tu cest bydlet
A snad ji ani nevadilo, ze casto spim, je to se mnou tezke, byla jsem holt unavena
Betka je vlastne uz uplne hubena, i kdyz chce dat dolu (a to pujde urcite) jeste pry tak 5-6 kg. To pak muze z fleku na modni molo! Betka si nechala taky na hlave udelat pekny uces a v mezicase pusobeni barvy se nam ukazala jako etericka bytost a princezna, kdyz mela bilou kosili a na hlave antenky z alobalu, coby celenku
Ty vycesane vlasy ji moc slusi, ac ona sama to moc tak nosit nechce
skoda, ale to prijde
14.muchomurka99
me moc prekvapila privesky, ktere nam vsem vyrobila, s muchomurkou a napisem Zivot je krasny
To me zahralo
Privesek jsem si vezla i s sebou do Budejc v kabelce a pak si ho doma nekde vystavim
Muchomurka je vesela bytustka, opravdu takovy smisek, ktereho jsem rada poznala
15.Jaja
z Jaji se taky vylupuje kocka jako hrom. S kazdym kilem dolu neprimou umerou stoupa sebevedomi a je to dobre!
Kadernice si taky poradila s vlasky, tak to nos, Jajo, sekne ti to!
16.Anuše
si s sebou privezla "horkokrevneho" pejska, ale aspon si mel Jany pejsek s kym hrát a s kym se hřát
Anuse ma moc hezky oblicej a az jeste neco zhubne, tak to nevidim jinak, nez ze si bude muset poridit kulomet, kdepak odhanet chlapy holi, mela by se bat o holy zivot
Snad se zas nekdy uvidime na prazskem sraziku, az bude
17.BalbinkaTP
udelala vyborny celerovy salatek, tu krabku jsem snedla v prubehu asi dvou hodin, ehm, no poradila jsem si s tim jako s tou cuketou
proste jsem to uzirala, ale to nic nemeni na faktu, ze jsem to sezrala! Je na tobe videt, jak jsi spokojenejsi a snad se brzy povede i v te pracovni sfere
Proste, lidi zavidi, kdyz se druhym dari... bohuzel.
18.Scalla
se stala majitelkou meho druheho chraneneho vyrobku, divneho svetru po pas.
Aspon ze zahral
Pamatuji si, jak jsem te videla na srazu pred rokem - a ted... Ted by nikdy nikdo nerekl, ze jsi mela s vahou jakykoli problem! I se ti pekne stahla kuze, to je stesti!
No a myslim, ze ted taky ty chlapy svym lanim pohledem odrovnavas, coz?
19.alena1
vypadala fakt jako andilek
tricko se trpytkami, pekny mejkap, a po tom vyfoukani vlasku to bylo uplne dokonale
At se ti dari!
20.bambulka77
byla druha moje uzasna spolubydlici, osubka, se kterou je vzdycky prdel, ale uz davno ne ta jeji
Je to taky chrt!
Jsem fakt rada, ze jsem s Vami mohla bydlet
21.Kachna + 22.Kachna starší
moc jsme spolu nemluvily, ale s Kachnou ml. se setkavame i na severu
Preji Vam obema - nebo vlastne trem!
hodne stesticka a zdravicka
Kachni, jeste zes privezla tu matu, ja na ni zapomnela jak na zubare
23.Eowyn
mame stejnou vahu a stejny vkus na modrou a ruzovou
Pak jsem na ni obdivovala ty krasne vyzehleny vlasy a ty meliry, ze jsem zase trochu litovala, ze to nemam taky, ja bych chtela vsechno
Segra to takhle taky mivala vyzehleny, presne takovy uces, tak jsi mi ji chvilema dost pripominala
A ty nausnicky, ja to mam taky strasne rada, skoda mluvit, kolik toho mam doma
Tak Vam dekuju za pekny vikend!