Tak i já trochu přispěji do mlýna....
Já jsem naopak s výsledkem spokojená už ted na začátku !! Je jasné, že od 15/11, tedy ode dne mé opky stehen jsou nohy stále oteklé, ale to jsme podepisovaly v nemocnici, že otoky a modřiny trvají několik týdnů a výsledky, že se dostaví až po několika týdnech, právě po splasknutí otoků....takže je jasné, že neuvidíme pořádné výsledky brzy po opce, jako u břicha......
Jinak už ted vím, že toho nelituji:
za 1.

jsou mi už ted volné kalhoty přes stehna + zadek
za 2.

při rychlé chůzi se mi na stehnech NIC neklepe (občas to přecházelo i v nepříjemnou bolest) to se ted neděje
za 3.

stehna o sebe nedřu, jako dříve (a po splasknutí otoků to bude ještě o něčem jiném...)
- co se týká u mě vyndání stehů - nebylo to opravdu moc příjemné, štípalo to, tahalo, občas i zabolelo, nějaké stehy byly už zarostlé .... ale bylo jich tam "jen" cca 5-6 na jedné noze, takže se to opravdu dalo vydržet...u mě se slzy nekonaly, nebyly potřeba i když při jednom stehu k tomu moc nechybělo
stahovací kalhoty mi byly tak nějak k prdu.... takže moje rada zní - kupte si obyčejné, stahovací u čongů... jsou mnohem lepší, než ze zdravotních potřeb, které stály 315,- a už je nenosím... dnes mi došly poštou od
martiny (za které jí mmch děkuji)

které stály 49,- a které jsou super, narozdíl od "kvalitních" ...takže asi tak...
- jinak na noc nenosím už žádná stahovací kaťata- přes den ale ano
marti nezoufej, opadnou otoky a výsledky určitě také uvidíš... přeci jenom - u břicha žádné otoky nebyly, tady opravdu jsou