ahoj
pohodo!
Teda, tak pozitivní nick a tak chmurné myšlenky
Ano...kápla jsi na to...tělo máš zhuntovaný dietama...a neumí zatím chápat to, že se nemusí bát o každý příděl potravy, kterou mu pošleš a ještě z toho ukládat na horší časy.
Já se přiznám, že jsem měla před opkou děsný stravovací návyky...nesnídala jsem, dopo nebyl pomalu čas se ani napít...snad jen kafe jsem si neodepřela, pak jsem do sebe rvala, na co jsem přišla-odpo, po příchodu z práce. No fuj!
Po opce mi konečně křuplo v kebuli a já si uvědomila, jak jsem svoje tělo trestala. Teď si pěkně pomaloučku polehoučku hubnu-samo, díky opce...ale taky-donutilo mě to k novému stravovacímu režimu!
Jím 5-6x denně a malinko...takže tělo ví, že nemusí nic ukládat, páč mu tam za chvilku šoupnu něco dalšího! Ten hlavní problém je v hlavě! Ne v žaludku. Ten jenom zpracuje příděl a pošle to dál...ale hlava dává rozkazy, jak se bude tělo chovat.
Takže moje rada zní...dodržuj to, co dodržovat máš (dávky jídla a hlavně pravidelnost) a pij, co se do tebe vleze...je potřeba tělo proplachovat, aby mohlo vylučovat všecky škodliviny.A dej svýmu tělu čas, aby novej stravovací systém pochopilo! Věř, že se s tím srovná a odmění se ti odhazováním kilínek
abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013,
převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno