Zdravím všechny....
Tak se mi před necelými třema týdny podařilo překonat 30 kg hranici....
Sice teď, po hodně dlouhé době,kdy se mi váha týdně hýbala o 0,5 - 1 kg směrem dolů, stojím. Váha se mi hýbe v rozmězí 84 - 85,5 kg. No dalo se to čekat, četla jsem to tu hodně krát, takže si troufám říct, že mě to nějak moc nerozhodilo. Je fakt, že to předchozí období bylo parádní, ale nechám tělíčko trošínku oddychnout a byla bych ráda, kdyby se mi ještě podařilo nějaké to kilíčko sundat. Tak uvidíme....
Nejlepší na tom hubnutí (teda mimo to, že na sebe v obchodě najednou seženete neskutečně moc věcí
) je závist jedné z mých kolegyní v práci, která si i sobě myslí, že je nejkrásnější a nejlepší.Podle ní má jediný problém a to ten, že se jí v jejím věku (neměla bych to říkat, ale je jí čerstvých padesát) už nedaří držet štíhlou postavu a začala statečně přibývat na váze. Vážení, ta kolegyně je neskutečná potvora a to, že se mi podařilo za těch 3/4 roku shodit 30 kg jí děsně žere a mě ta její závist neskutečně, ale opravdu neskutečně moc těší......
Jsem to ale potvora co......
Děkuji bariatrii za tento skvělý pocit !!!!