Danekole píše:
Annax píše:
Danekoledíky
Hlavně budou všechny porce miniaturní, cca 2 polévkové lžíce, později kávový podšálek
a radím Ti od začátku se nepřejídat, žaludek snadno roztáhneš, je to sval - jíst pomalu a zvracet nebudeš
Díky moc, to si piš, že se budu držet miniaturních porcí, nechci za žádnou cenu si žaludek roztáhnout, i kdybych měl jíst jen jeden piškot denně, mám obavy, že se mi žaludek trochu roztáhne, ale nechci to dopustit. Kdybych měl velké chutě na jídlo, tak zajdu za doktorkou, ať mi doporučí přírodní léčivo na nechutenství, jelikož dodnes bojuji s velkými chutěmi (ne na sladké, hlavně na maso a českou kuchyni). Porce už jsem dost stáhnul, ale žaludek mám obrovský, to cítím.
Ahojky Dane, mám plikaci od února a zhubla jsem 21kg. Pomalu, ale jistě. Obávám se, že jsem to kapku roztáhla pitím v těch vedrech. Prostě čekat půl hodiny na 150ml pití jsem nevydržela,popíjela jsem častěji a vidím následky. Ale bylo to na kolaps. Doufám, že když se vrátím k režimu, zase se mi žaludek scvrkne. Jo a bublinky nepít!!! To jsem netušila, prý roztahují žaludek. Občas zhřeším sladkostí, ale snažím se dodržet časy, tak to není znát na váze.
)) Tak držím palce. Nezvracela jsem ani jednou, ani nevolnosti neznám. Vlastně mě trápí, tak jako většinu jen stálá zácpa. Jindra