fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 01 pro 2024 00:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 44  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ostrava
PříspěvekNapsal: 14 dub 2015 14:25 

Jojo ja vim jen jsem si najivne staIe mysIeIa ze bych to mohIa do Ieta stihnout ehmmmmm jenomze se mi to vse kompIikuje jeIikoz p Mudr Matusinka sIa na matesrkou dovoIenou tak se mi to opet kompIikuje dnes jsem mIuviIa s pani doktorkou ktera ma moje vysIedku uz mesic a PuI na stoIe a ani o me defakto nevedeIa takze si teprve v patek bude prebirat vsechny pacienty po pani doktorce Matusinske takze si vazne pockam vidim to tak na podzim jen nevim proc to jde tak strasne pomaIinku kdyz jinde to muzou mit komIet za dva mesice hruuza az je mi z toho teda vazne smutno a o to jeste vic ze mi popraskaIo bricho same strie a to mi moc do vinku nepridaIo
Jak se rika kdyz se sere tak se sere a me teda totaIne :? :? :?

PříspěvekNapsal: 14 dub 2015 14:33 

Vavrenecka
Koukam ze jste meIa 108 to mate stejnou vahu jakoja ja pri 168 muzu otazku jak vam sIo mesicne staci nejak pribIizne mesicove? a byIi enjake kkompIikace??dekuji moc

PříspěvekNapsal: 14 dub 2015 16:05 

Veroniko tak to se moc omlouvám, ale já tuto operaci podstoupila hlavně kvůli své cukrovce, takže jsem si kila nijak moc nehlídala a neřešila a tak si nepamatuji kolik kilo to bylo za měsíc a podobné průměry...šly dolů tak nějak samy, možná i proto, že jsem nestresovala a nehlídala každé deko :D nevážila jsem se často a to mi zůstalo...spíš si hlídám, aby ta váha neukazovala kila navíc...bylo by to škoda :wink:

41 let, Roux Y Gastrický Bypas, doc. Holéczy dne 04.02.2014 :)

PříspěvekNapsal: 14 dub 2015 18:22 

RACHR tak to je tedy FOFR
a jak vše zvládáš ? Jsi v pohodě ? Zdá sem mi, že tě dost brzy pustili domů.
Buď na sebe opatrná :lol:
Dagmar

PříspěvekNapsal: 14 dub 2015 20:53 

Ahoj můžu se přidat? :wink:
Po přečtení vašich příspěvků jsem se konečně odhodlala,něco se sebou udělat.Zítra budu volat do Vítkovické nemocnice o termín první konzultace,takže jsem úplně na začátku,ale pevně rozhodnuta.Po věčných dietách a jojech a pořád tak dokola, jsem se vyšplhala na asi 130kg :shock: Je mi ze sebe zle,že jsem to nechala tak daleko dojít :x Díky Vám vím,že nejsem jediná a je to skvělá motivace,když vím že jste to dokázali.Držím všem palce ať kila mizí :P

PříspěvekNapsal: 15 dub 2015 05:34 

Nikol
Vítej mezi námi a blahopřeji ke skvělému rozhodnutí! :)

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 15 dub 2015 10:28 

Děkuji za přivítání :) Tak první konzultace mě čeká příští čtvrtek ve Vítkovické nem. u Mudr.Foltyse,tak uvidím co mi řekne.Uvažuji o Tubu,ale počkám co mi pan doktor navrhne.Čeká mě dlouhá cesta....

PříspěvekNapsal: 24 dub 2015 07:38 

Dobré ránko,
tak první knzultaci u Mudr.foltyse mám za sebou,první dojem je dobrý.Zvážil mě,změřil obvod pasu :oops: a doporučil plikaci nebo sleeve,já jsem pro sleeve resekci.No a teď mě čeká slavné kolečko..Na obezitologii a nutriční jsem objednána na 5.6.2015 a šla jsem se objednat k psycholožce do Vítkovické nem. a shodou okolností jí vypadl pacient,tak mě rovnou vzala :D Dopadlo to dobře,teda doufám zprávu bude posílat na obezitologii.Mimochodem byla úplně v pohodě,vím že tady někdo psal,že je nic moc,ale já jsem byla spokojená.Chtěla bych opku stihnout do konce prázdnin,protože musím ty své ratolesti vozit do školky a školy.Pěkný den :D

PříspěvekNapsal: 24 dub 2015 18:13 

tak to se ti, Nikol, povedlo, zvládnout takhle psychologa bez objednání, paráda. Tak ať se ti povede i termín operace, jak potřebuješ :lol:

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 25 dub 2015 17:31 

Děkuji snad to výjde :) Ráda bych začala dietovat,ale nemůžu se k tomu dokopat,jídelníček atd.mi asi sestaví nutriční sestra,ale tam jdu až v červnu.Tak doufám,že do operace ještě nenakynu :roll:

PříspěvekNapsal: 25 dub 2015 18:41 

Nutriční sestra ti pravděpodobně sestaví jídelníček kolem 5 - 6 tisíc kilojoulů, možná ti nabídne různé tabulky na způsob vyvážených talířů, které nabízí STOB, dají se najít i na internetu, mě takový rozvrhnutý "talíř" nabízela nutriční ve Zlíně cca za 50 Kč, nevím, jak to mají nastavené ve Vítkovicích, tady si nutriční nechá za konzultaci platit cca 300,- Kč, byla jsem tam jednou, to mě zvážila a změřila tuk, vytiskla různé modely, kde bylo vidět, jestli mám málo svalů nebo ne v poměru k tuku. Legrační bylo, že jsem měla svalů dokonce o trochu víc, než bych vzhledem k věku měla mít, ale sádla samozřejmě taky. ten talíř jsem si od ní nekoupila, protože jsem si ho stáhla z netu.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 25 dub 2015 19:05 

ve Vítkovicích se u nutriční terapeutky nic neplatí, patří to k tomu servisu, který kolem operace je...já k ní chodím vždy v den, kdy mám kontrolu u pana docenta...takže on už má od nich kompletní informace o tom, kolik jsem shodila a jestli jsem hodná a poslouchám :D jsou tam moc hodné a poradí co už můžeme jíst a taky co děláme špatně :wink: jen jim musím vždycky donést jídelníček na 3 dny...ale v tom jsem díky své cukrovce naučená 8)

41 let, Roux Y Gastrický Bypas, doc. Holéczy dne 04.02.2014 :)

PříspěvekNapsal: 26 dub 2015 08:23 

motiva: ahoooj, tak já chodím k nutriční, protože jsem odsunula operaci nevím na kdy...manžel je v běhu léčby a nemohu od něj odejít, byť na den a nevystřídá mě nikdo....takže abych byla fit, snažím se shodit sama...krásně mi to šlo 3 měsíce, to jsem shodila 6 kg, pak přišla nemoc, záda přestala fungovat, já zalehla a 5 kg je zpět a to je ale pořád dokolaaa....pokud jsou přidružené problémy se zdravím, tak nevěřím tomu, že bych to zvládla sama...- můj názor....
Všem operovaným i před operací - krásné hubnutí a hlavně zdravíčko a lásku v životě :wink:

vdova,60let,164cm,3děti,3vnoučátka
DO r.2004 65kg
bandáž r.2006 115kg zrušení r.2012
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kg

Obrázek

K lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle

PříspěvekNapsal: 26 dub 2015 11:35 

Petko1957,sice se neznámé,ale jelikož forum sledují delší dobu,tak jsem četla příspěvek "paradoxy života"... Chtěla jsem ti napsat,ze přejí hodně síly,lásky a zdraví.Dcery se zřejmě neumoudrili?Ja čekám na termín,do Jablonce na bypass,nejdřív se muselo udělat ČT jater-byl tam nějaký flek,ale je to O.K.ale kvůli práci to musí byt buď teď nebo podzim...tak patřim též k těm kdo" Chceš li rozesmát Boha-řekni mu o svých plánech":)

22.1 Jablonec-pr.Vráný..
12.2psycholog-zvládnuto

2.09,2015 bypass (RYGB) operovala MUDr.Šimečková

PříspěvekNapsal: 26 dub 2015 12:23 

Myslím,že ty jídelníčky všechny známe perfektně,co bychom měli a kolik a kdy a jak často atd.. :D Teoreticky jo,ale prakticky je to horší :oops: Už se těším na menší žaludek,protože ten můj teď :shock: tam se toho vejde :lol: A začíná být teplo,takže kabátky,sáčka jdu dolu a špeky jsou vidět všude,kdysi tak před 5 lety jsem se na sebe dívala do výloh a teď se neodvážím!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 656 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 44  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina