Grejsi,tedy musím přiznat, že na pohled je SurGall moderním pracovištěm. Jen aby se tam tak investovalo i do přístrojů a lidí, jako do nábytku a zařízení. Mě se tam líbilo,ale prostě jsem měl svoje dobré důvody, proč jít do Břeclavi. A nebylo to ani o televizi v recepci, ovoci a croassaintech a džúsech pro potencionální pacoše. Dal jsem prostě přednost jistotě klasické nemocnice s kompletním zdravotním zabezpečením. Nešlo mi o ty 3000,-Kč. Nakonec bez těch parádiček to bylo v Břeclavi naprosto identické. Na pokoji jsme byli dva a měl jsem docela jiné starosti, než odbivovat lesk ořechového parapetu. O JIPce ani nemluvím, tam o nějaký konfort nejde vůbec a personál (doktoři i sestry) - zlatička.
Na Surgallu dělá sesetřičku sousedka z domu, taková mladá žena a snad taky dobrý. Tak Ti přeju, aby všechno probíhalo jak má, v pohodě a s úsměvem a abys byla spokojená nejen s prostředím, ale hlavně se zdravím, protože o to jde na prvním místě. Je třeba jít do toho s optimismem a úsměvem.
JIndra
28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka