Glorčo,
držím palce a příští týden na tebe myslím.
Onioko,
já měla jeden dren po vytažení z bandáže 2 dny. Tam kde je ten port, tak on byl ohodně zakousnutý ve svalu (dodnes když si to místo zmáčknu, tak je citlivější), tak tam mi ho dali. Vyteklo mi z toho cca 60ml krve a už to bylo dobré. Nicméně to není pravidlo, jsou tady děvčata, která jej neměla. Záleží prostě, jak to v tom bříšku vypadá
. Po bypassu jsem neměla dren vůbec.
Janča75,
kočko na tebe jsem se taky hodně těšila. Jenom jsem popletla čas
, příště už si dám pozor.
Já taky nefrčím extrémně rychle, ale je to dobře. V mém věku kůže potřebuje čas, aby se stahovala a nechci vypadat jako šarpěj. Víš kolik by stálo dát dohromady potom ten ksicht? Takhle to ještě jakž takž vypadá a docesla se kontury drží, tam kde mají
Metřík mám aktuální. Teď se budu vážit zase 12. (to je můj den nástupní den do nemocnice na operaci), tak jej budu upravovat, ale viděla bych to max. zase jedno kilečko dolů.
Dr. Vraný mi říkal, že to teď bude chvíli stagnovat, protože do toho začala kecat štítná žláza, které se to hubnutí nelíbí, ale prý mám vydržet a ona kapituluje
, tak čekám až holka vyvěsí bílý prapor
.
Mějte se všichní moc krásně.
M.
Váha:
3/2014 126kg
4/2014 112kg
5/2014 109kg
4/2015 90kg