Zahradnice, velmi trefně jsi to pojmenovala
je spousta maličkostí na které se těším a taky až to "pomyslně vytmavím" některým škodolibým dámám, kt. se na mě občas dívají skrz prsty, jenom proto, že jsem xxl
Jak já ráda tancuju, dřív jsem mohla dlouho a dlouho...teď se mě za chvilku teče jak "z vola" a to nemluvím o létu, kdy jsem neustále spocená na hlavě...a je toho víc, na co se těším. Proto je mě divné že někdo i se svými kily si může žít jak chce
, já tedy nee..
Ještě jsem ale zapomněla na jednu velmi důležitou věc. Co se vzhledu a zájmu .. týče, je velmi důležitý TYP POSTAVY. Ještě to ustojí kočka kolem 100kg (možná více, dle výšky) s TYPEM HRUŠKY, tzn. normální nikoliv sádelnatá tvář, užší ramena, výrazný pas, nevypoulené břicho, velký zadek a stehna. Taková postava je pro chlapy co teda nepreferují štíhlé, ještě přijatelná, protože působí žensky, celulitida není v tomto případě důležitá...Ovšem, pokud je postava tybu JABLKO, což jsem já - sádelnatá tvář, dvě brady,široká ramena, vypouklé břicho, užší zadek a normální nohy...To je pak problém, taková figura působí nežensky...A ještě jedno velmi důležité, HRUŠKA MÁ Z OBEZITY daleko méně zdravotních problémů než jablko..., což je vědecky dokázané..