fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 01:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 21:12 

Míšo, když se podíváš na stránku 2 tohoto tématu, tak tam Jaris (Jarka) o tom píše. Dlouhý příspěvek týkající se setkání dnešního setkání bandingklubu s plastickým chirurgem a zmínila se o tom, že bude v Tině její příběh. Tak jsem si to koupila. Doporučuju všem! Jarka dokázala to co může nám všem připadat nemožné. Takže Míšo i ostatní sežeňte Tinu, dokuď se dá sehnat. Lepší motivaci jste ještě neviděli!!!!! Zhubnout 67 kg v 50 letech a váhu už téměř rok udržovat je nádhera!!! Jsem šokovaná a nadšená zároveň a moc to Jarce přeju a i nám všem ostatním. Tak holky honem pro Tinu.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku: Další tlouštík nováček
PříspěvekNapsal: 14 úno 2007 23:59 

Ahoj všichni, :D
dnes jsem diky přečtení článku o užasném zhubnutí paní Jarky /v tině/našla i kontakt na bandingklub.No žasnu, jste super konečně lidičky co mě pochopí a nebudou mě brát jaku tu neschopnou,která pořád žere. Chtěla bych vás poprosit o radu, zda jsem vhodná pro tento zákrok.O bandáži už dlouho uvažuji,ale odradila mě od ní má ošetřující lékařka,že nejsem prý tak strašná a nemám to za potřebí.Jsem 38letá mamča od 3dětí miry 170cm/110kg.Od dětství jsem tlustá a celý dosavadní život zápasím s nadváhou.Vstávám i ulehám do postele každý den s myšlenkou,jak konečně vyhrát sama nad sebou a mou chutí na jídlo.Držela jsem různé diety,snědla metrák tabletek na hubnutí,navštěvovala jsem kurz STOB obezitě,nutila jsem se zvracet jídlo,ale mě by snad museli zadrátovat pusu.Jak já říkám já budu hubená,až rok po smrti,až to zem vytahne.Chodím 2x týdně do posilovny s heslem sice nezhubnu,ale i ta kila se musí udržovat.Před vánocema,když jsem pekla,tak mě váha utekla až na 117kg od doktorky na endokrinologii,kde se léčím po posledním porodu,který byl roku 2004, jsem dostala Lindaxu tabletky na hubnuti s komentářem ,že pokud nezhubnu, tak budu nemocná a brzo umřu a co děti.Do dnes mám 110kg a už zase mám ten pocit,že mě ty léky nepůsobí tak,jak na začátku nehubnu,ale ani nepřibírám a jak je přestanu jíst budu přibírat.Myslím si,že bandáž žaludku by vyřešila můj celoživotní problém a konečně bych se zbavila té černé celoživotní můry,ale nevím jestli jsem vhodný kandidát ,aby mě tuto operaci přez pojišťovnu provedli.Taky se ještě operace bojím,protože nevím do čeho se ženu a děsí mě ten vývod,kterým se upravuje utahnutí žaludku.To máte stále něco pod kůží není to nepříjemné,nebolíto.Léta mě utíkají a tělo trpí,tak mě prosím poradte budu moc ráda.Všechny srdečně zdravím Boba

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2007 00:09 

Ahoj Bobo :-)
já jsem šla na bandáž ve 37 letech. Měřila jsem 172 cm a vážila 114.
Takže....myslím, že Ty jsi vhodná na bandáž.
Ten port, jak Ty říkáš vývod, je pod kůží na žebrech. Je to taková titanová věcička, která je cítit na dotek, ale jinak nezavazí. A většině lidí ani není vidět žádný hrbolek.
Když si budeš postupně pročítat různé témata v diskuzi, tak se dozvíš uplně všechno. Neboj. To na co se ptáš Ty, se totiž ptá každý....i já, když jsem měla před operací. Jen já jsem měla nevýhodu v tom, že toto fórum nefungovalo.
Kdyby jsi náááhodou něco co Tě zajímá nenašla, tak Ti rády odpovíme v příslušném tématu.
:-) Tak držím palcea vítám Tě mezi náma. M2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2007 09:16 

Ahoj Bohunko,nad ničem dál nerozmýšlej a jdi do toho. Já to mám sice ještě před sebou-v pondělí 19.února-takže za 4 dny mám napsaný termín operace,ale už se na to úplně klepu,to mě věř.

Mě je 31,měřím 170cm a vážím 126kg,tloustnout jsem začala tak nějak v pubertě a jen jsem kynula a kynula.
Pak jsem se vdala,bla bla,chtěli jsme mimčo a ono to nešlo,tak jsme začali docházet kvůli umělému oplodnění,zadařilo se,dnes mám 7 měsíčního broučka a když jsem přestala kojit,na pošťouchnutí kámošky-a proč nejdeš na bandáž???? jsem si na netu zadala do vyhledávače bandáž žaludku- a dostala jsem se až sem,kde jsem se dozvěděla všechno,co jsem potřebovala a chtěla a podívej,mám to za pár,a těším se,jak se můj život aspoň trochu otočí.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2007 14:49 

V Praze v Iscare. :lol: :lol: :lol:

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku: Díky!
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 08:37 

Ahoj Všem a Eleně!
:P Dnes jedu nakupovat,tak ji kupuji.Včera jsem to nestihla.Zítra jedu na týden na hory,tak balím a ještě nemám plno věcí koupených!
Hezký den ! Míša :roll:
33 let po bandáži 9.1.2006

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 15:55 

Tak mi dnes manžel dovezl z města Tinu ... u nás na vsi objednají tak 2-3 kusy a pokud je tam zajímavé čtení, tak si to rozeberou prodavačky dřív, než otevřou obchod.. Hned jak manžel přijel - tak jsem nalistovala příslučnou stránky a četla a četla a zírala :shock: .... no Jarko - je to teda NÁDHERA !!! Dalo by se říct až neuvěřitelné... moc Ti to sluší, opravdu!!
Myslím si, že je to velkou motivací pro všechny .....

Takže díky za článek... i panu Dr. Čiernému za příspěvky....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 úno 2007 21:16 

Ahoj Bohunko,radím ti jdi do toho. Mně je 50 let,jsen půl roku po operaci,22kilo dole a stále jsem přesvědčena,že jsem pro sebe udělala to nejlepší co jsem mohla. Kdybych to bývala mohla udělat ve tvých letech,tak bych neměla spoustu zdravotních problémů. Některé jsou už nevratné a dost bolestivé. Držím ti palce abys sebrala kuráž k tak důležitému rozhodnutí což je to nejtěžší. To ostatní už nic není a to včetně operace. Já jsem mnohem starší než ty a ještě jsem nelitovala. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 00:23 

Také jsem si koupila Tinu a četla. Je to perfekní reklama pro nemocnici v Brně. Je zvláštní,že se o předsedkyni klubu dovídáme až z časopisu. Takový úspěch v hubnutí a na Fórum se Jarka přihlásila,až když vyšel ten článek. Je divné,že někdo tak krásně hubne a ani nemocnice se nám nepochlubí.Nicméně klobouk dolů,je to výkon.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 09:53 

Pokud se nepletu,tak jak je na stránkách banding klubu-výsledky operací-je to právě paní Jarka,a myslím,že předsednictví klubu není podmíněné účastí v diskusi,je to asi o něčem jiném,o akcích klubu,setkávání atd.
To je teda můj názor.

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku: Pro Rendulu
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 10:06 

Ahoj Rendulo.Píšeš že 19.2 máš termín operace,tak ti držím palečky ať to máš už za sebou .Já jsem 7 měsíců po operaci a je mi super.Kilečka jdou pěkně dolů.Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 10:10 

Markétko díky,jojo,už za 2 dny!!!!!!!!!!!! Moc se na to už těším.

operace 19.2.2007

PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 10:15 

Rendulko já jsem před bandáží měla 145 kg a teď po 7 měsících mám 106 kg.Tak mám o 39 kileček méně a jsem moc ráda,stouplo mi hlavně sebevědomí a cítím se skvělé po zdravotní stránce.Káždé čekatelce na bandáž držím palečky a hodně uspěchů s hubnutím.Od kud jsi?Máš to daleko do Iscare?Markéta

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 10:58 

No nekecej,za 7 měsíců 39 kilo,to je super.
Já se tak těším,až to půjde dolů-teda aspoň v to doufám.Hodně holek tady píše,že byly upozorněné,že jim to půjde dolů hůř,protože mají dietama rozhozený metabolismus.
Já jsem poslední 2 roky teda nedietila,protože jsme podstupovali to umělé oplodnění,pak jsem byla těhotná,pak jsem kojila atd.,takže já mám metabolismus v pořádku,dietní sestra mě řekla,že mám jídelníček těžce pracujícího horníka,a navíc jsem typ jablko,a že máš dost dobrou šanci rychle a hodně shodit,tak se toho držím jako klíště,samozřejmě ve finále to může být jinak,ale mě to tak nadchlo,že mám asi trochu růžové brýle,ale pak když třeba čtu příspěvek od tebe-za 7 mjěsíců 39kilo,no to je neskutečný,já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

operace 19.2.2007

PříspěvekNapsal: 17 úno 2007 11:05 

Rendulko já jsem hlavně začala hodně sportovat.Cvičím doma,pak chodím cvičit a tancovat s kamarádkou do fitness klubu a 3 krát týdně plavu.Dala jsem si závazek že se musím dostat do léta tak na 80 kg a budu moc spokojená.A hlavně můj přítel a všichni kamarádi mě v tom podporují a pomáhají mi.Jsem jim za to moc a moc vděčná.Dřív jsem neměla vůbec žádnej pohyb a teď ho mám hodně.I Pani Doktorka Doležalová v Iscare mi na poslední kontrole řekla že hubnu rychle a jsem opravdu šťastná.Těch 145 kilo se mi už nosit nechtělo,tak pro to dělám vše co se dá.A sportování jsem si moc oblíbila a je to teď můj koníček a zábava.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina