fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 črc 2025 07:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ
PříspěvekNapsal: 22 bře 2016 17:40 

Brnacko
Mám plikaci od Dr. Čierného. Jeho plikace se nerozmotávají, i 5 let po operaci cítím silné omezení.
Pravda je, že zpomalení metabolismu pozoruji také :? :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 22 bře 2016 17:48 

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jedu v dubnu na konzultaci do Turnova, nemám třebas velkou obezitu 35,5, ale pomalu to narůstá. A chci to řešit za včasu :oops:, před morbiditou , měřím 176cm váha 110, cukrovka, tlak + arthroza, úspěšně neúspěšné hubnutí. Co myslíte, že mi nabídnou a co bych měla sakra zvažovat :?:, jestli do toho jít, vím, že bez nějaké berličky nezhubnu. Bojuji s nadváhou a obezitou již, téměř 20 let prášky, 2 x Stob, svět zdraví a prostě mám pořád hlad. Někdy si říkám, jestli jsem si neroztáhla žaludek v nepřetržitém provozu, člověk vstal po noční než jel do práce tak během dvou hodin do sebe naházel na co přišel,(dělala jsem od 6 do 18, a 18 do 6, hodinku cesta tam, hodinku zpátky. ), přijela jsem večer domů vymetla lednici a spíž a teď se cítím jako otesánek :evil: :evil:

13. 7. 16 109,5 kg den D Operace
13. 8. 16 96,4 kg
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg

PříspěvekNapsal: 22 bře 2016 18:15 

Patty
Dr. Hrubý v Turnově je skvělý odborník na tubu :wink:

PříspěvekNapsal: 22 bře 2016 18:56 

Děkuji za odpověď, myslela jsem si, že to tak nějak bude. A je to dobrá volba v mém případě? Pomůže mi to zkrotit hlad, já si musela psát jídelníček a zjistila jsem, že nejím z nudy, ale mám hlad, sním oběd, běžnou porci a přemýšlím čím se dorazím, je mi trapně a stydím se za sebe :oops: :oops: , většina přátel a známých pořád vaří zdravá jídla, já je taky vařím jen ve větším množství :wink: . A prosím ještě bych se chtěla zeptat, jak to chodí na konzultaci, naháním doktorku z dia poradny je to i má endokrinoložka o papír (ten asi budu potřebovat,v prosinci mi totiž odstraňovali část nadledviny s nádorem, naštěstí byl nezhoubný) nemohu se ji dovolat, obvoďák mi napíše doporučení a výpis z nálezů a zprávu o lékách na hubnutí( předepisoval mi je on). Co ještě bych si měla s sebou připravit?

13. 8. 16 96,4 kg
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 16:03 

Annax
Díky za informace.tak jsem na vážkách.Znovu se poradím i s doktorem a budu zvažovat pro a proti.
Vím že u pana doktora jsem na správným místě a věřím mu.jo plikace nebo bypass :roll:

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 16:13 

Patty 73
Jako kdyby jsi mě mluvila z duše. Taky mě pořád trápí hlad.Vařím zdravě přímo ukázkově po těch 20ceti letech
co se snažím zhubnout bych mohla dělat vyživovou poradkyni-ale kdo by chtěl 100kilovou poradkyní že :lol:
ha ha...zajímalo by mě po které op se nejvíc zmírní či úplně ztratí ten nekonečný pocit hladu.Nebojím se ani
tak op jako toho že budu mít s mini žaludkem pořád ten velikanský hlad......který je fakt trapny :oops:

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 18:11 

Ahojky Brňačko,
koukám, že to máme podobně patrně nastavené, o zdravé výživě víme vše. Doma sbírka kuchařek, nastudováno vše co se dá, vyzkoušeno vše na vlastní kůži a velký ho..o :!: :!: Samozřejmě nesmíme zapomenout na nějaké ty doplňky, prášky a skvělé rady, těch co se ládujou jak zjednaný a nemaj ani deko navíc. Zapomněla jsem ještě připsat sportovní aktivity, ty kolektivní kdy jsem se snažila držet krok s těmi vysportovanými končící div né veřejným zostuzením neudržím tempo a úplně nejlepší byl můj pokus se stovečkou, se pokusit o Výzvu 21 dní :lol: :lol: , první týden jsem ještě přežívala v pohodě, jen jsem se trochu potila, sed- leh tak to je scifi v mém případě a sklapovačka ha- ha- ha, ale přežila jsem i druhý týden, potom přitvrdil, vzhledem k tomu, že tam v té diskuzi pod cvičením každý psal jak to dal, rozhodla jsem se, že vytrvám, pot ze mě lil, celá jsem se klepala, nebyla jsem schopná popadnout dech, prostě jsem málem umřela, nikdy víc už jsem to nezkusila dávali mě do kupy dva měsíce na rehabce. Ale jsem bojovník začala jsem chodit Nordic wolk., poté co jsem dvakrát z ničeho nic spadla, přestala mě poslouchat noha a trochu víc se dobila, prohlásil manžel, že mám zákaz chození prý mě nechce najít až na jaře v nějakém pankejtu podle much, cinik :| Mám doma elektrický pás a trochu na něm chodím, nejhorší co je, když potom musí člověk poslouchat řeči typu TY SE SEBOU NIC NEDĚLÁŠ , tak to bych opravdu vraždila

13. 8. 16 96,4 kg
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 18:38 

Patty73
Jo já mám doma orbitrek ale upřímně se přiznávám že na něho vlezu jen párkrát za rok(hanba!).
Funguje spíš jako designový věšák na oblečení. Když na něj občas vlezu a začnu "makat" tak na mě
všichni doma čuči s vyvalenýma očima pes začne štěkat protože mě při takové činnosti doma nezná
a rodina mě říká tak už slez už jsi celá rudá a mají o mě viditelně strach :lol:
Ale u mě teda fakt platí pořekadlo: Sportem k trvalé invalidite!Zatím ne k trvalé ale dlouhodobé jo :roll:
No a s tím jídlem vím že vařím zdravě ale prostě žeru porce jak pro horníka. A jelikož jsem už na přechodu :lol: tak bych měla jíst ještě míň než před deseti lety.Ale jak to udělat!!? Zkoušela jsem i adipex a Stob obezitě a další..... No a stále se navracím ke svojí třímístné váze :twisted:

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 18:47 

Patty73
Jo ještě můj nejlepší cvičební zážitek:Šla jsem na hodinu pilates.Samy štíhlý kočky, celá jedna stěna
zrcadlova cvičíme, na koukam do těch zrcadel....převalovala jsem se tam fakt jak velryba vyvržená na břeh. Pohled pro bohy -nevěděla jsem jestli se mám řechtat nebo bulet.Každopádně už jsem podruhé nepřišla :oops:

PříspěvekNapsal: 23 bře 2016 19:02 

Brr, orbittrek byl děsivý :twisted: , ten jsem prodala sestřence, má 48kg na 168cm, tak ho evidentně potřebovala. Synátor starší měl jeden čas problémy s váhou,potom jezdil hodně na kole, upravil stravu a za půl roku měl dole 40kg, 10kg na sebe hodil zpět, musel byl moc hubený a drží si váhu už 3 roky, máme koně jezdí na něm mladší syn, když se někdo zeptá proč na něm nejezdím tak jen vytřeštím oči a představím si jak za a) na něj lezu a za b) jak se mu rozjížděj nožičky, to bych snad ani tomu chudákovi nemohla udělat. Přechod už mám taky za sebou odstranění dělohy, rok na to vaječník a další rok nadledvina. A to mi je 42 let. Pilates, dobrý. Já šla na hodinu FIT boxu, normálně mi bylo tak trapně, že jsem se musela smát a směju se tomu ještě dnes. Nejlepší je vždycky ty jejich slovní výrazy, všichni vědí o co jde, já tápu, všichni doprava, já doleva a ve finiši šli doleva já opět doprava narazila jsem do cvičitele sejmula jsem ho a váleli jsme se tam na hromadě. Už jsem taky nikdy nešla :D :D

13. 8. 16 96,4 kg
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg

PříspěvekNapsal: 24 bře 2016 17:30 

[color=#0080BF]patty 73
Ha ha!ty jsi veselá kopa :lol: jo kluci to mají lehčí s tím shazováním.S nima pořád nemlátí ty hormony jak
s ženskýma(puberta,menzes, těhotenství, přechod). No s tím koněm to mám úplně stejně jak ty -strašně ráda bych si zajezdila ale přece nebudu chudáka koníčka ničit svou váhou!!! Každopádně ti přeju ať ti všechno dopadne dobře a bez problémů!! :P

PříspěvekNapsal: 25 bře 2016 16:41 

Také ti přeji Brňačko, ať ti vše dopadne v pohodě a jde ti váha krásně dolů. Nějak jsem nezaregistrovala jestli už máš termín. Já jdu teprve na vstupní, tak uvidím co mi řekne. Jinak samozřejmě přeji všem nováčkům a ostatním spolubojovnicím a spolubojovníkům s váhou, krásné váhové úbytky a to osvědčené ,,Kupředu zpátky ani krok" :wink: :wink: (samozřejmě ve váhových úbytkách)

13. 8. 16 96,4 kg
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg

PříspěvekNapsal: 26 bře 2016 11:41 

Ahoj,

tak jsem se konečně odhodlala napsat. Jsem na cestě za menším žaludkem, snad dál od cukrovky a vysokého tlaku. Pročítám si celé fórum téměř každý den. Sleduji úspěchy, ale četla jsem i ty neúspěchy. Rozhodla jsem se jít na TUBU do Turnova, podle rady mé kamarádky, která to má za sebou již 6 let a je krásná, sebevědomá, šťastná a hlavně bez prášků na vše možné. Mám za sebou psychologické vyšetření,4.4. 2016 jdu na spiro a gastro. Všimla jsem si, že největší návštěvnost je asi za námi, ale možná by bylo fajn v tom pokračovat.

psycho - zvládnuto
TUBU Turnov MUDr.Hrubý
termín operace 19.7.2016

PříspěvekNapsal: 26 bře 2016 12:22 

Andrejko
Blahopřeji k rozhodnutí a ke skvělé volbě lékaře!
Vítej mezi námi!

PříspěvekNapsal: 26 bře 2016 12:27 

Děkuji

jsem ráda, že jsem se rozhodla. Jdu na opku i s dcerou. Tak uvidíme, jak to bude. Chceme se podporovat navzájem. Strašně se těším, ale zároveň mám i obavy, jak dlouho máš po operaci.

psycho - zvládnuto
TUBU Turnov MUDr.Hrubý
termín operace 19.7.2016

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina