Ahojky Brňačko,
koukám, že to máme podobně patrně nastavené, o zdravé výživě víme vše. Doma sbírka kuchařek, nastudováno vše co se dá, vyzkoušeno vše na vlastní kůži a velký ho..o

Samozřejmě nesmíme zapomenout na nějaké ty doplňky, prášky a skvělé rady, těch co se ládujou jak zjednaný a nemaj ani deko navíc. Zapomněla jsem ještě připsat sportovní aktivity, ty kolektivní kdy jsem se snažila držet krok s těmi vysportovanými končící div né veřejným zostuzením neudržím tempo a úplně nejlepší byl můj pokus se stovečkou, se pokusit o Výzvu 21 dní

, první týden jsem ještě přežívala v pohodě, jen jsem se trochu potila, sed- leh tak to je scifi v mém případě a sklapovačka ha- ha- ha, ale přežila jsem i druhý týden, potom přitvrdil, vzhledem k tomu, že tam v té diskuzi pod cvičením každý psal jak to dal, rozhodla jsem se, že vytrvám, pot ze mě lil, celá jsem se klepala, nebyla jsem schopná popadnout dech, prostě jsem málem umřela, nikdy víc už jsem to nezkusila dávali mě do kupy dva měsíce na rehabce. Ale jsem bojovník začala jsem chodit Nordic wolk., poté co jsem dvakrát z ničeho nic spadla, přestala mě poslouchat noha a trochu víc se dobila, prohlásil manžel, že mám zákaz chození prý mě nechce najít až na jaře v nějakém pankejtu podle much, cinik

Mám doma elektrický pás a trochu na něm chodím, nejhorší co je, když potom musí člověk poslouchat řeči typu TY SE SEBOU NIC NEDĚLÁŠ , tak to bych opravdu vraždila
13. 5. 17 72,5 kg
13. 6. 17 70,8 kg