Zdravím vás všechny, hlásím se k nováčkům. Jsem z Prahy 24let, 166 cm a 124kg
(bydlím sama, spoustu kamarádů, ale přítel žádný). Pro operaci jsem se rozhodla o prázdninách. Váha mi vlastně vadí každý den, chtěla bych žít pro mě plnohodnotný život, který jsem nikdy neměla (váhu si "úspěšně pěstuji" již od malička). Mé první kroky vedly na OB Kliniku (odkázáno na tuto kliniku praktickým lékařem). Konzultace s paní primářkou v srpnu a domluvená plikace. Jelikož mám zdravotní pojišťovnu ministerstva vnitra, bylo mi řečeno, že tento rok už nemají kapacitu, ale hned v lednu budu mít termín (pokud kolečko dopadne dobře). Od srpnové návštěvy jsem začala opravdu pečlivě shánět veškeré informace a také skrz na skrz pročítat toto fórum, kdy jsem začala pochybovat o výběru kliniky. Ve čtvrtek jsem byla na psycho a nutri. Z obou jsem byla propuštěna k operaci, ale k mému překvapení najednou termín operace na srpen 2016..........
Myslím, že to byl jasný podnět k tomu, abych sebrala své výsledky z vyšetření a vydala se někam dále. Vzhledem k tomu, že bydlím v Praze, hned zítra budu kontaktovat Jablonec nad Nisou prim. Vraný a Turnov MUDr. Hrubý. Budu doufat, že nebudou mít problém s mou zdravotní pojišťovnou a tak si mě jeden vezme pod svá zkušená křídla (a splní moje představy o lehčím životě).
Přeji všem krásný podzimní den
1.2.2016 nejvyšší váha vůbec 129,8 kg
23.3.2016 operace Turnov, 118,5 kg
23.9.2016 86 kg