Prijemne odpoledne preji vsem!Zrovna ted jsem prijela z Vitkovicke nemky,byla jsem tam na kontrole u Mudr.Bolka.Je se mnou spokojeny,i kdyz ne tak jako po mesicni kontrole od opky,jelikoz to jsem mela-12kg a v pase -15cm a dnes mam za dalsi 2,5 mesice -7kg a -5 cm v pase.Jsem spokojena,jen at to jde takto dal
.V cekarne jsem narazila na Veroniku,pani ktera mela stejnou opku jako ja o dva dny pozdeji a lezela na pokoji vedle me.Bylo prima ji videt,fajn jsme si popovidaly.Jen se mi sverila,ze zahy po te operaci dostala zanet pod zubni mustek,tak prisla o cely vrchni chrup.Otekla ji pry cela pusa a dostala zanet okostnice,takze si dost vytrpela.Uz to ma ale shojene a dari se ji dobre,coz me tesi.Pry me ani nepoznala,coz me potesilo,ze az tak jsem se zmenila
.Jesteze me Mudr.Bolek poznal i si dokonce vsiml,ze mam nove kalhoty
,coz jsem potvrdila a i podotkla,ze uz mensi o dve velikosti
.No, a pak mi dal dalsi termin kontroly na 12.5.,coz je dva dny pred mymi narozeninami.
Ma nekdo stejny termin kontroly jako ja?Mohli bychom zajit do mistniho bufetu na neco dobreho a poplkat
.
Abdominopl.+rozest.bris.svalu=14.4.2016-plast.chirurg Mudr.M.Merta ve FN Poruba.
Start. vaha 119 kg!! rok 2014/15
Zhubnuto na 74kg=45kg!! 2015/16
Nyni narust za 1 rok 19kg!! 2016/17