Budoucí operovaní.....

,
přála bych Vám, aby jste se dobře rozhodli jak co se nemocnice týče, tak operatéra. Věřte, že pokud si sami řeknete, bude Vám vyhověno! Je to Vaše tělo, Vaše zdraví!
Není problém nechat se operovat na druhém konci republiky...
Mám za sebou bandáž a rebandáž, bez toho, abych hledala dobrého operatéra, jen jsme prostě jelka tam, kde to bylo nejblíže a sice operace obrý..i pobyt, ALE POOPERAČNÍ PÉČE ŽÁDNÁ!!
Nikdo se od propuštění z nemocnice o mě nestaral...
Myslím si, že to není záležitost jít na operaci jenom tak nějaká, je to velký zásah do těla , u Tubu dochází ke špatnému vstřebávání živin a minerálů (včera mě poučila MUDr. internistka na endokrinologii).
Já po bandáži třikrát zkolabovala a skončila na kapačkách a stejně pořád semnou nikdo neprobral nic....
Nejsem žádný chytrolín...teprve se chystám na TUBU, tedy chystám mám již termín,
ale velmi pečlivě jsem zvažovala kam půjdu a hlavně jsem se i radila zde na foru.
Velmi mi pomohly ANNAX a MOTIVA.
Již první návštěva u operatéra mě přesvědčila o dobře zvoleném.
Takže má, jen má rada zní, nespěchejte, já čekám půl roku a čekám ráda....nikdo nepřipral za půl roku, tak proč si nepočkat s tím, že vím, že mi bude věnována perfektní péče.
ještě poslední perličku : byl mi zavolán termín operace, že se v 25.11 uvolnilo místo....a z numerologického hlediska i dle měsíce pro mě úplně nevhodné, tak jsme požádala o další termíny, vysvětlila proč a bylo mi přímo radostně vyhověno.
Rozhodl až termín 11.12.
Mám vyzkoušeno, že pokud přihlížím ke všem okolnostem a také tím, že mi již není, 30 ani 40... bývám za tři dny naprosto v pořádku a fit!
Tak se na mě nezlobte za dlouhý příspěvek....tak nějak potřeba toto napsat vznikla z toho, že mám pocit, že se zde začíná spěchat honem honem , aby bylo odoperováno i za cenu, že neudělají to, co si kdo přeje....
Každá operace nám likviduje mozkové buňky a podepisuje se na těle a také o tom je potřeba do budoucna uvažovat..
Přeji vše dobrá rozhodnutí, spousty kileček dole a bezbolestné pooperační stavy.
bandáž r.2006 115kg zrušení r.2012
r.2016 12.1. Doc. Holéczy Sleeve resekce 113 kg
K lepšímu životu stačí občas mozek a dobrá vůle