Hrošák píše:
AHOJ Leničko, Taky jsem před operací datum ještě nemám, četla jsem, že jsi z Chrudimi, ja z Pardubic, ale chtěla bych na operaci v Hradci Králové. Nemáš nějaký info o týhle fakultní nemocnici? Co se týče gastroskopie se neboj, taky jsem se bála, ale nech si dát injekci a nic nevíš, je to v poho.
Ahojda
Hrošák,aha, tak to je nás více, které touží po operaci
já jsem jela do Mostiště na doporučení kamaráda a můžu říct, že nelituji, pan doktor Šimoník naprosto v pohodě, po pár minutách psal termín operace na konec sprna, což je super - ještě si užiju léto s kily navíc hahahaha
O Hradci bohužel nevím, možná tady najdeš někoho, kdo tam byl. Z Chrudimi je Mostiště 80km a cesta byla uplně v pohodě, za 1, 15 minut jsem tam byla..
jj na to gastro bez injekce fakt nejdu, bojim bojim ach jo...
Tak přeji ať dostaneš brzké datum operace, uplně zírám, kolik lidí vlastně operovaných bylo a kolik ještě bude - jak to, že to jídlo nám tohle dělá???