fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 pro 2024 11:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 23:50 

Ahoj Romuško, před tebou teda smekám. Vím, že jsi měla drastickou nadváhu, ale to se nevylučuje s tvou šikovností při úbytku. Musíš se cítit skvěle. Asi jako já, když si umyju hlavu (mám tak o 2 kg míň). Chápu, že máš před sebou ještě dlouhou a krušnou cestu. Jen tak dál. A díky za přivítání. Jak se cítíš po tom bypasu (bypassu?)? Můžeš jíst i rýži? Já jsem teda ale trdlo, co? Nemáš strach, že ti budou chybět ty živiny, které nevstřebáš běžnou stravou, Doporuč, zda mám bojovat o bypas nebo se spokojit s bandáží. Potřebuju data, informace jako robot číslo 5. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 23:56 

Taky 10 s psychologem si hlavu nelámu, toho rozemelu na prášek a po našem rozhovoru mi dá doporučení na kompletní odstranění žaludku z těla. Jsem psycholog - samouk, takže vím, co říkat abych dosáhla svého. Spíš mne bude zajímat názor chirurga (k tomuto oboru jsem se ještě nedopracovala).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 00:10 

Ahoj Michaelko, jak píšu výše jsem asi číslo 5, ikdyž v nicku mám jedenáctku, ale to zakládaly děti a 1 už byla obsazená (na Seznamu), tak teď to vypadá, že jsem maminečka 11-ti dětí, na což už se mě lidi taky ptali. No, snad ti ta Meridie k synáčkovi pomůže, ale na tvým místě bych prvně zkusila vysadit antikoncepci. A pokud chceš vážně kluka, tak si vypočítej plodné dny a v tom nejplodnějším na to s taťkou lehněte, protože klučičí spermie :oops: jsou prý rychlejší než holčičí, ale zato dřív umírají. Takže pokud má někdo holku, tak ji dělal před úplným sestoupením vajíčka a ty holčičí si na něj počkaly, kdežto klučičí už byly tou dobou v Pánu. Mně to teda bylo jedno. Mám to pěkně 2+2 a od mého partnera ještě 1+1, celkem tedy 6 dětí, ale 3 už jsou plnoletí. Já su tak ráda, že su mezi vama :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 05:48 

Ahojky maminečko11, i já tě tady moc vítám. Každá dobrá duše do našeho klubu ubývajících balonků je vítaná. :lol: :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 07:45 

Maminečko11 :lol: ,jsi fakt numero uno :lol: !K tomu početí s meridií,já antikoncepci musela vysadit teď před operací,sice jsem to manžovi řekla,že od pondělka jsem bez antikoncepce :? ,ale taťka si to vysvětlil,že od příštího pondělka a pak už najednou bylo tak nějak pozdě :oops: :oops: :oops: ......No tak teď se pozoruju :lol: ,jestli nemám nějaké příznaky :lol: .Když jsem otěhotněla s naší ,jak jí důvěrně říkáme,vydrou,dělala jsem si test(levnej,obyč,protože než jsem otěhotněla poprvé,byly to dva roky usilovné práce :lol: )tak se mi nechtělo věřit,že bych byla cca po 14-ti dnech snažení v tom.Test vyšel negativní a my si zaplatili dovolenou na léto se super slevou za včasný nákup :? .Zaplatili jsme zálohu a já si druhý den,jen pro klid duše,koupila dražší test.......A bylo vymalováno.Zálohu si ty bestie nechali, 7 000,-Kč, i když ten zájezd do srpna,rezervovali jsme začátkem února,určitě prodali :evil: znovu.Ale ta malá vydřička nám to vrací,je to takový sluníčko :D .Hoši taky nebyli zrovna nadšením bez sebe,plánovali dokonce,jak v hororu,jak si s miminkem pohrajou :oops: :lol: .A teď?Hopsají kolem ní jak smyslů zbavený a ta malá je pěkně diriguje :lol: !Bude to správná ženská :D !Nic si od chlapů nenechá líbit!Ale tu zálohu a levný test mám občas na talíři dodnes 8) :lol: .Že bych manžela podráždila a zašla si koupit dneska nějakej levnej testík :lol: :lol: ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 08:05 

Ahoj maminečko...to je individuální, já jdu teprve dnes po týdnu po operaci na stehy, ale na břiše už asi 3 dny spím a bylo to tak i po císaři,tak to sice trvalo déle, ale dopracovala jsem se k tomu a taky záleží, kam Ti dají port, to je taky individuální.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 10:09 

Spím na břiše i na obou bocích. A to naprosto bez problémů.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 10:34 

Ahoj Mončo Zamazalová, jsem ráda, že se mi dostává tak krásných přijetí, takže i tobě díky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 11:21 

Danielko, manžela by asi terfil šlak, co? Už tak to musí být hroznej záhul uživit 4 caparty. Jinak tobě teda v současné době doporučuju zájezdy jedině last minute. Ale když tak na to koukám, tobě se termín nebezpečně blíží. Budu na tebe myslet, abys byla ready pro tu vaši drobotinu. Jinak, jak jsem to pochopila já: 2 děti jsou manželovy a 2 máte spolu? Nebo je to jak u nás?: Hele tati, moje děti a tvoje děti bijou naše děti.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 11:25 

Taky 10 a Martinko, díky za uklidnění ohledně spánku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 11:26 

Ahoj maminečko taky tě tu vítám. Jak si to tu čtu s tebou bude asi pěkná sranda to je dobře potřebujem to tu krapet rozproudit (jo dovolené) všichni se moc těší i já :cry: Měla jsem termín až přijede dcera z tábora tj. kolem 10.8. a jak se tak přehrabuju v papírech čučím, že ten můj milášek má propadlí pas no nic. Tak buď pojedeme až začátek září a nebo budu trůnit doma :( uvidíme bude zasedat rodinná rada co z toho vzejde?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 11:55 

Milá Olčo, já mám srandu hrozně ráda. Moje děti říkají, že mají prdlou maminku. Jejich spolužáci jsou ze mě taky vedle sebe. Špica je, že máme velkej barák, protože je nás tady pořád plno. Když zaslechnu nějakou pěknou rytmickou písničku nebo, když dělám disco (to pak lítají okenní tabulky až na chodník), hned začínám tancovat. Děcka i můj muž z toho mají hroznou srandu, protože hudba už třeba nehraje a já se ještě vlním. Stejně je to i s naším psem, když se ten kolos rozběhne, tak potom brzdí tlamou o vrata. Korunu tomu nasadil můj (tenkrát asi pětiletý) syn Milda. Vždycky jsem jim vtloukala do hlavy, že nejsem tlustá, ale PROSTOROVĚ VÝRAZNÁ. No a můj synek mi chtěl polichotit a prohlásil: Maminko, ty nejsi tlustá, jsi jen VÝRAZNĚ PROSTORNÁ. Po kom ty děti asi jsou?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 12:08 

Jo Olčo, ještě k té dovolené: Do zemí EU pas nepotřebuje a myslím, že do Chorvatska taky ne, ikdyž není v EU (??) My byli letos 12 dní na Krétě a vím zcela jistě, že někteří letěli jen s občankou. Pak jsem odvezla děti do tábora a jen s mým Pedrem a s malou Kachničkou jsme si zajeli na týden na Djerbu. Tam byl pas nutný, zato na letišti jsme nakoupili levně cigarety, protože jsme byli na cestě mimo EU. Asi si otevřu trafiku, protože táta rozhodl, že v sobotu vyrážíme tentokrát bez Kachny, za to s Maruškou zpět na Djerbu a to právě kvůli možnosti nákupu těch levných cigár. To je samozřejmě legrace, letíme tam hlavně za sluníčkem a mořem. Řeknu ti, že neznám nic horšího, než neopálenej špek - prostě bílýho tučňáka. Teď už jsem jak čokoláda a nebudeš věřit, ale to opálení jaksi zeštíhluje. klidně jsem se tam rozvalovala v dvoudílných palvkách, přetíkala jsem přes okraje lehátka, všichni na mě čučeli jak potroublí, ale nikdo z nich se tam tak nepobavil jak já. Prostě ti hubeňouři se neumějí odvázat. Čmoudi si pro mě chodili, na žádné akci jsem nemohla chybět a bavila tam celej hotel. Když jsme hrála vodní pólom, tak mě všichni chtěli do týmu, páč jsem se vždy otočila, udělala vlnu, tím oslepila brankáře a vstřelila gól. No řekni, dokázala by tohle nějaká vychrtlina?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 12:16 

maminečko - poprosím tě, o přesun do Kavárny. Tady je téma na představení, to proběhlo, všichni tě znají a tak si krásně pokecáme tam, kde na to je kolonka, ju?

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 črc 2007 12:33 

Už tam běžím a mám dobré zprávy.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina