fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 03 pro 2024 11:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 13:52 

Maminečko,taky jsem se zasmála :lol: ,tvému popisu všech možných i nemožných diet,jen tomu otěhotnění při Meridii ne :? ,beru jí už cca 4 měsíce,antikoncepci mi doporučila doktorka v Iscaru do operace vysadit,tak doufám,že se mi také"nezadařilo" otěhotnět :roll: !Sice mám"vlastní" jen dva kusy,ale celkem 4 kousky máme v péči s manžou celkem.Dostal synky po rozvodu do péče :? :wink: .A domeček taky nafouknout víc nejde,ale hlavně se na další dítě fakt necítím.....No nic,nebudu malovat :twisted: na zeď!S tím výběrem kliniky-co se týče Brna a Moravy jako takové,je tu na fóru pár účastníků,ale mám takový pocit,že většina byla na operaci v Praze,ale možná se pletu :oops: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:06 

maminečko,já bych ti zase spíše doporučovala minigastrický bypas, informace o něm máš na uvodní stránce tohoto fora, nevím kdo ho na moravě dělá, v Praze určitě na Homolce. Já jsem zatím ze samotné bandáže tak trochu zklamaná, výsledky zatím nic moc, myslím že bych při současném příjmu potravy hubla stejně jako když mám bandáž, zatím jediné pozitivní vidím v tom, že snad nenaberu zpět co jsem sundala před operací.A těch pár kilo po. Když už nebudou děti, tak si myslím že je to jistější způsob hubnutí. Nevím, ale za jakých podmínek ji dělají. Já když o tom přemýšlím tak bych ted radeji sla taky na bypas a ne na bandáž, ale možná že mám jen depku z toho že za skoro 2 měsíce po operaci, mám kromě pooperačního úbytku dole 2 kg. To jsem více zhubla před bandáží to jsem zhubla za 2,5 měsíce 10 kilo.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:51 

Já také souhlasím s Martinou, nejsem doktor, ale myslím si, že při jejím BMI ji žádný doktor gastrický bypas neudělá. Já jsem měla co dělat a to jsem měla i zdravotní problémy, abych ukecala bandáž. Otázkou ovšem je, co řekne psycholog, ale pevnou vůli asi neměla před bandem žádná z nás, to by jsme na něj ani nešli, je to opravdu jen berlička/ zatím jsem šťastná, že ji mám/, o kterou se můžeme opřít. Ale pevná vůle s tím opravdu souvisí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:53 

proto tu na foru najdeš minimum lidí s bypasem, musí k tomu být opravdu závažné důvody nebo velká váha.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 14:55 

Ahoj Vejko, vítej mezi námi, gratuluji k těch schozeným kilům

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:46 

Martinko, tobě taky děkuji za přivítání. Po včerejším hledenání už je mi jasný, že bandáž bude pro mě OK.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:54 

Zelenoočko, máš opravdu zelená očka? Díky i tobě za přivítání. Nic jiného než sebekázeň mi pravděpodobně po zákroku nezbyde. Když tak čtu vaše příspěvky asi už nebude možné zhltnout kuřecí stehno (maso s držátkem) a hromádku rýže pěkně omaštěnou. To je to, co poptřebuji. Malé porce, pěkně rozmělněné a častěji. Důležitéje, že tohle všechno vím, ale nažeru se až když omdlévám hlady. Taky jsem schopná za celý týden vypít třeba jen 2 dcl vody, to pak omdlévám z nedostatku tekutin. Myslím, že při těch následných bolestech, co by mě čekaly si takový hazard odpustím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 20:54 

Určitě. Tvoje BMI neni tak vysoký, aby bylo nutný dělat tak invazivní operaci jako je gastrický bypass. A uvidíš, že potřebnou podporu tady najdeš i v těch těžkejch začátcích. Takže směle do toho a někam zavolej dle svého uvážení.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:04 

Danielko, s tou Meridií to byla náhoda :D Měla jsem rozhašený cyklus a pak to přišlo. Jenže já to zjistila až v 16. týdnu. Byla jsem z toho pěkně vedle, protože jsem si myslela, že už jsem v přechodu a můj muž prodělal v 33 letech příušnice. Taky jsem řešila dost závažný problém s jedním podvodníkem, který mě chtěl obrat o střechu nad hlavou. Tenkrát jsem dost zvažovala, jestli nechat nebo ne. Celá rodina křičela dej TO pryč, jenže já viděla na UTZ páteř jak šňůru korálků a tlukoucí srdíčko a fakt to nešlo. Teď jsou z ní všichni podělaní a já bych to malinký kuře nedala ani za nic. Taťka je se mnou na mateřské, takže nás náš malý terorista staví do latě všechny. Teprve před chvilkou usnula spratek jeden, no prostě Usáma bin Ládin.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:14 

Maruško S, nebreč pořád, málo vyčůráš. To víš, že se ti to rozběhne. Já ti věřím. A už nepořemýšlej nad tím jestli sis měla dát bypas a buď ráda za to, že máš band. Já mám vše teprve před sebou. Myslím, že u každého je to individuální a taky snad záleží na tom doplnění balonku. Nebo ne? Za pár týdnů budeš jak špičková modelka a na svoje nynější stesky ani nevzpomeneš. A když, tak jen s úsměvem. Mimochodem, na mail mi od známých občas chodí různý kuriozity, srandičky apod. a mezi nima taky např. fotky jak vypadají slavné celebrity v reálu a pro srovnání tak, jak je známe oficiálně. Můžu ti říct, že je to fakt děs běs. Tak nechmuř a hlavu vzhůru. Ony i ty kila se musejí umět nosit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:18 

Ahoj Maminečko11, vítám tě mezi námi a věřím, že se ti tu bude líbit :P :P Já byla na operaci 20.3. a mám dole 14 kg. Nejde mi to tak rychle, jak mladým děvčatům, ale aspoň se to hejbe. Držím ti palce, aby se ti tvůj sen splnil :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:26 

Martinko, díky za tvoje písmenka. Od zítřka se do toho obuju. Budu informovat, co a jak. Trošku mě sice deptá, jak jsem tu četla, že se s portem nedá moc dobře spát na boku a na břiše, Máš s tím taky negativní zkušenost? Asi se picnu, protože spánek na zádech je pro mě noční můra. Když jsem brouzdala po stránkách plastické chirurgie, což mě stejně jako 95% lidí napadlo, jako první řešení mého problému, spousta děvčat si tam stěžovala, že po abdominoplastice se musí spát delší dobu jen na zádech. Po císaři jsem se sice nekoordinovaně, leč přece převalila na bok a teprve potom mohla dospat narkózu. Obzvlášť levý bok je mi milý.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:34 

Ahoj Alenko, koukám, že nestačím děkovat za vřelá přijetí do vašich, teď už našich řad. Takže i tobě patří můj dík, obzvlášť za ty palečky. Drž mi, prosím, i ty na nohách. Jsem ráda, že jsem si dala tu práci a vytrvalost a nakonec narazila na tyhle stránky. Skutečně mě to nakoplo, když to tady vidím, jak držíte všichni při sobě, jako mušketýři. Je vidět, že ve velkém těle velké srdce jest.A ty jsi dle mého názoru moc šikovná. Ty palce budu na oplátku držet i já tobě.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 21:39 

aHOJ MAMINECKO vítej mezi námi ,no máš pravdu rozhodnutí je těžké myslím tím výběr nemocnice :P :lol: to že se nemůžeš dovolat na Viniční je možná proto že jsou dovolené ale co už když se rozhodnu tak jednám tak ti přeji hodně štěstíčka a pevné nervíkya hlavně vytrvalost :P :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 črc 2007 23:05 

Ahoj maminečko,budeš asi pěkný číslo :wink: když tak čtu tvoje příspěvky.To je moc dobře,víc takových srandistů a smíšků!!!!!Moc ti držím palce ,aby jsi se dobrala ke svému cíli.Neboj však oni ti doktoři poradí,co pro tebe bude nejlepší.I já jsem spáč...tzv.břišní a nemysli po týdnu jsem chrupala vesele na břiše stehy,nestehy :P Jo asi si tedy taky nechám napsat Meridii-1-zastavilo se mi hubnutí a -2-moje dcerka nutně potřebuje brášku :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina