fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 18 úno 2025 13:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6972 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 bře 2007 23:06 

Ahoj Petro a Olčo! :wink: Já jsem tu taky docela začátečník,někdy od poloviny února?A narazila jsem tu na super lidi,který si navzájem drží pěsti,svěřujou se s pocitama a vše možně se podporujou :P :D .I já jim moc vděčim za rozhoupání se!Petro,máš naprostou pravdu,že s hubeňourem, si na tohle téma prostě nepoplkáš :? 8) !Ale tady jsme tak nějak na jedný vlně a je tu fajn partička :mrgreen: :lol: !!!Já jedu do Iscare 13.4. na kolečko,takže je možné,že se někde potkáme,třeba při operaci :wink: .Tak zatím páček,s pozdravem obezitě zmar :evil: :!: D.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 bře 2007 23:08 

On si totiž každý myslí, že když jsme jako tlustí veselí, tak jsme štastní. :( Mě kamarádka říkala, že jsem pořád vysmátá a v pohodě, ale nikdo nevidí jak brečím když jdu kolem zrcadla, nebo vycházím z obchodu kde na mě nic neměli. Ono nikoho nepotěší nic víc, než neštěstí toho druhého a proč jim to dopřávat. Já se fakt furt křením, ale už se těším, až se budu křenit ještě víc. :!:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 bře 2007 23:15 

Já už poslední dobou nemám chuť se smát. Vždycky když mám dobrou náladu, tak mě ji uplně zkazí pohledy lidí jak na mě koukájí jak kdybych byla z jiné planety. Někteří lidi jsou fakt hnusní a koukäjí a koukají a ještě do toho mají blbé řeči a vůbec si neuvědomují, že jsme taky jenom lidi a že nám to ubližuje, mluvím teda aspoň za sebe. :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 01:20 

Jo ,jo ,je pravda ,že jsme většinou vychechtaní,ale je to jen obrana před blbýma kecama a pohledama,někde uvnitř jsme zranitelnější ,než kdokoliv jiný,protože musíme bulet tajně uvnitř,nebo v koutku a i když si z velké části za kila navíc můžeme sami,tak to prostě bez pomoci(aspoň rodiny a přátel)nejde zvládnout a fakt je ,že snad kila navíc z nás nedělají jiný lidi,charakter nevytloustne,ani nezhubne :evil: .Bohužel někde jsem četla,že už děti ve škole si raději budou hrát s dítětem postiženým fyzicky ,nebo psychicky ,než s dítětem obézním.Smutný co? :cry: Jako poslední z posledních a to z nás asi dělá smíšky a srandisty s jakoby hroší kůží,co snesou všechno a nic je neurazí.Je to jen maska ,co nám dovoluje zařadit se!Je sice koule,nedá se na ní moc koukat ,ale je s ní zase sranda a že kolikrát v dušičkách pláčeme a trpíme,tak to vidí jen skuteční přátelé a ti co nás opravdu milují.Jenže to se změní,právě proto že máme tolik křivd a trápení za sebou!Však jim ještě ukážeme škarohlídům a posměváčkům,ať s bandem ,nebo bez ! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 09:10 

Jj,to taky znám,taková maska veselí ze zoufalství!Přesně jak Míšo píšeš,je sice tlustá,ale je s ní alespoň legrace!Já nesnášim zrcadla,výlohy a jiné plochy,které odrážejí tu mojí velikost :? :cry: :? :cry: !!!Ale holky,zase jsme se odhodlaly a daly jsme se do boje,aby s náma byla dál legrace :wink: ,ale nebavili se s náma jen kvůli ní,ale i trošku pro to,že jsme pěkný ženský a navíc je s námi legrace!!!Je fajn,když máte podporu v rodině,važte si toho!Mně podporuje "jen" manža,ale ostatní rodina by to nepochopila :cry: :( :cry: Je to dost hrozný konstatování,ale je to tak....Já vim,že si za to,jak vypadam můžu hodně sama,ale kvůli tomu nejsem horší člověk!Snad jen větší slaboch,že se neovládnu a ráda vařím,peču a následně jím :oops: ,a jsem pohodlná,na ježdění někam cvičit :oops: :oops: :oops: ....Já vim,bilance nic moc,ale chci s tím něco dělat!Vařit a péct nepřestanu(vzhledem k rodince a hlavně klukům,kteří postupně půjdou do pubertičky :roll: :wink: )ale s tím pohybem něco dělat můžu!Sneseme z půdičky rotoped a já začnu!!!Takže holky,nic nevzdávat,nejsme o nic horší,než hubeňouři!To my taky budem a tím,že jsme se rozhodli pro operaci,jsme doufám,udělaly dost důležitý krok k štíhlejším zítřkům!!!Jééééžiš,sem se nějak rozohnila :twisted: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 09:30 

MICHAELA píše:
charakter nevytloustne,ani nezhubne

Trefně řečeno Míšo :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 10:00 

Michaelko-pár tvých posledních komentářů ,co si uvědomuju teď,jsou úžasné a z duše mluvící.
Asi bychom mohli dát dohromady nějaký deník prstýnkových lidiček a do něj psát myšlenky...
No alena co chci reagovat.V neděli jsme byli v aquaparku a já nevěřícně koukala.Děti ,co tam pobíhaly,byly plnoštíhlé až obézní a to teda fest.
A to v poměru 1:1.Docela síla a o to víc se po tom zážitku snažím dceři-která je kulaťoučká od narození,více hlídat stravu a snažit se ji naučit přijímat i racionální stravu.Je šíleně masová a čokoládová.
Ovšem dneska v noci to zapíchla!Bečela ze spaní:Moje čokoládka,Moje.déééj!Dozvuky včerejšího večera-kdy jsem ji řekla,že čokinka už dnes stačí. :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 10:00 

Zlatíčka .....šup šup do kecací kavárny. Prosím :-) :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 14:40 

:D zase zlobíme? My se polepšíme :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 16:52 

Ahoj Danielo mluvíš mi z duše, ostatní hubení to nepochopí co prožíváme.O tom, že uvažuji o bandáži nikdo neví jen manžel a dcera.V práci to rozhodně říkat nebudu,je tam kolektiv samé ženské vše tak do 70kg, když vidím někdy co toho snědí a jsou stále štíhlé....?To jsem zvědavá co budou říkat až budu mít prstýnek- určitě jestli nejsem nemocná, když budu hubnout a to já budu!!!! Už se docela těším :shock: :shock: :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2007 18:57 

Jasně,že budeš hubnout Olčo!!!A ať si kologyňky myslí co chtějí :D :wink: !Já jsem t.č. na MD,ale když občas zajdu za ženskýma do práce,vidím taky ty soustrastný pohledy :roll: .No jo,ale my jim všem ukážeme!!!!

Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 25 bře 2007 18:37 

Ahoj všichni.Jmenuji se Jana a za pár dnů mi bude 36 let.Jsem velmi ráda,že jsem objevila vaše velmi zajímavé stránky.Už od dětství trpím nadváhou s kterou jsem se snažila neúspěšně bojovat.Náhodou jsem se dozvěděla o možnosti zhubnutí bandáží žaludku a po velikém váhání jsem se rozhodla se objednat do ISCARE.V této době už mám za sebou odběry krve a pohovor s paní doktorkou Owen,která mě doporučila jako vhodného kandidáta na operaci,takže mě v dubnu čeká kolečko (mám obavy hlavně z gastra,ale jak jsem si přečetla od vás tak to jde vydržet ).Tak budu velice ráda,když si budu moci s vámi "popovídat "v tomto fóru.Zatím vás všechny zdravím

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 bře 2007 19:39 

Ahoj Jani tak tě vítám mezi námi .To víš že se dá i to gastro vydržet.Neboj všechno bude dobrý.A určitě nás informuj o dalších pokrocích :P :roll:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 bře 2007 20:50 

Ahoj Jani, vítám tě mezi náma. Nejvíc odvahy člověk potřebuje k rozhodnutí jít na bandáž. Tohle jsi zvládla na jedničku :!: :!: Pokud jsi dokázala toto, vše ostatní bude již hračka a s každým vyšetřením budeš o krok blíže začátku úplně nového života. Přeji ti ,ať vykročíš dlouhým krokem :!: :!: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 bře 2007 21:12 

Ahoj Jano :-)
Vítám Tě mezi náma.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6972 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina