Jj,to taky znám,taková maska veselí ze zoufalství!Přesně jak Míšo píšeš,je sice tlustá,ale je s ní alespoň legrace!Já nesnášim zrcadla,výlohy a jiné plochy,které odrážejí tu mojí velikost
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
!!!Ale holky,zase jsme se odhodlaly a daly jsme se do boje,aby s náma byla dál legrace
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
,ale nebavili se s náma jen kvůli ní,ale i trošku pro to,že jsme pěkný ženský a navíc je s námi legrace!!!Je fajn,když máte podporu v rodině,važte si toho!Mně podporuje "jen" manža,ale ostatní rodina by to nepochopila
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Je to dost hrozný konstatování,ale je to tak....Já vim,že si za to,jak vypadam můžu hodně sama,ale kvůli tomu nejsem horší člověk!Snad jen větší slaboch,že se neovládnu a ráda vařím,peču a následně jím
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
,a jsem pohodlná,na ježdění někam cvičit
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
....Já vim,bilance nic moc,ale chci s tím něco dělat!Vařit a péct nepřestanu(vzhledem k rodince a hlavně klukům,kteří postupně půjdou do pubertičky
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)ale s tím pohybem něco dělat můžu!Sneseme z půdičky rotoped a já začnu!!!Takže holky,nic nevzdávat,nejsme o nic horší,než hubeňouři!To my taky budem a tím,že jsme se rozhodli pro operaci,jsme doufám,udělaly dost důležitý krok k štíhlejším zítřkům!!!Jééééžiš,sem se nějak rozohnila
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)