fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 lis 2024 07:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 bře 2007 15:31 

Jj jestli se nerozmyslí a nevykoukne dřív, protože stačilo by deset dnů a ještě by to byl další Rak v rodině :) Jinak tatínek je Lev.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 01:24 

Ahoj všem :P ,tak snad po 50 pokusu se i mě podařilo opravit si metřík.Ovšem nejdřív jsem si ho několikrát úplně vymazala :oops: :? ,ale nakonec se podařilo! :lol: .Zelenoočko!Holka zlatá,tak jak je?Koukám a čtu,že jsi v pohodě a to je moc,moc fajn! :wink:Všechny jste holky šikovný,žádný uplakánci .Dali jsme se na vojnu,tak hurá do toho!Musíme to všechny zvládnout,i když to není vždycky lehké a veselé a nakonec ani spravedlivé(když člověk maká a snaží se a zdá se že výsledky tomu neodpovídají) ono si nakonec dá říct každý to tělo,jen to někdy trvá déle.Jenomže na nás si nepřijdou-vydržíme a všechny beruny,motýlky,želvičky,šnečky,mašinky,medvídky,psíky,rybky a já nevím co všechno na těch metříkách máme ,zdárně dovedeme do svých cílů!Však taky nejsme žádný Béčka ne? :wink: Tak dobrou a nebojte ,věřím že se všechny dočkáme(pokud to nevzdáme a vydržíme).Nakonec ,nikdo nám nesliboval zázraky přes noc a ještě bez jakéhokoliv úsilí a odříkání,ne?Tak ,ale teď už jdu vážně spát,nebo budu ráno jako pitomá-DOBROU

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 10:03 

Tak to máš naprostou pravdu, Michaelko.... Daly jsme se na boj, tak to nesmíme vzdát.. Mě už je dneska skvěle, díky za optání.... :wink: :wink: teď se pouštím do sobotního úklidu - samozřejmě nepoklidím celej barák, ale aspoň všude vyluxuju a poumývám podlahy.. a pak s malým hurááá ven, dneska je nádherně.. Akorát doufám, že mi zas nebude utíkat, to bych ho asi nedohnala..
Taky doufám, že se mi na váze ukáže nějaké menší čísílko, pevně doufám v tak 3-4 kilečka za týden... tak snad tomu tak bude.
Teď po víkendu mi má přijít digi-váha, takže se převážím a uvidí se...
Každopádně jsem se den před operací pečlivě přeměřila asi na 8-mi místech těla, takže se za pár dnů přeměřím znovu a porovnám výsledky..
:wink: :wink:
Děkuju za pěkný slůvka...a všem přeju hodně sil do boje! :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 10:12 

Ještě jsem si říkala, že bych se pustila do okopávání předzahrádky - ale asi to bude muset počkat... až po vyndání stehů aspoň, že ?

Zahrádka se zelená, roste na ní tráva,
před ní stojí šohajíček, pos-ala ho kráva!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 10:23 

Zelenoočko sláva, neztratilas svůj humor, to by bylo smuuutno :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 17:33 

Ahoj Zelenoočko :-)
s tou zahrádkou nepospíchej...kopkání do země by se Ti mohlo nevyplatit. Může se Ti do jizev dostat kýla. Nebo nedejbože pohnout port....jako mně, mám s tím zkušenost :-(
Takže pokud nejsi maniak na okopávaní a nejsi na tom psychicky závislá, tak to nech na ostatních, aspon máš výmluvu :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 18:36 

Jejda, tak to jsi mě úplně vyděsila... Já totiž miluju plení, okopávání kytiček, záhonků, apod. ... A jak dlouho asi budu muset vydržet? Za chvilku budou Velikonoce, tak jsem myslela, že to budu mít v cajku.. :? Ale zahrávat se zdravím si rozhodně nemíním, tak to holt bude muset počkat... ale po jakou dobu nesmím kopat? Jaro se blíží, zahrádka se bude muset začít připravovat... Poraď prosím...... a dík za upozornění... :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 19:27 

Zelenoočko,
no víš, ono je to tak, že zvenku to vypadá jako uplně zahojené, ale vevnitř to trvá dýl. Žádnou namáhavou práci bys minimálně 6 týdnů po operaci neměla dělat.
Pokud děláš zahrádku v kleče, nebo v dřepu a máš v ruce jen malinkatou motyčku, tak to zkus tak po 3 týdnech. Ale nějaké opravdové kopání......tak to radši fakt počkej. Ty problémy Ti nestojí za to.Nezapoměn, že bandáž není "uhnízděná" a port chce taky nějakou dobu, než se usadí a tkáň kolem se uplně zahojí.Máš v sobě něco, co tam před tím nebylo a to chce dát tomu čas aby se to sžilo.
Já jsem byla na reoperaci portu. Nic příjemného.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 19:30 

ŘEKNI TO MÉ kLÁRCE,ŽE JI FAKT TEĎ NEMÁM TAHAT,ŽE SE MI USAZUJE PORT. :cry:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 20:02 

Datli, jak je Klárka stará?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 20:04 

2,5 roku.Astma máme asi od jednoho roku jako Fíla.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 20:19 

Datli,
to je jí už dost na to abys ji chvilku netahala na rukách, ne ?
Vysvětli jí to a i když to pravděpodobně nepochopí, tak ji prostě na ruce neber.
Ovšem nevím, jak to chodí s dítětem co má astma. Musíš ji chovat ve stoje na rukách? a zvedat ji?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 20:48 

Vysvětlit? Trvat si na svém, že jestli chce pochovat, jedině když si sedneš ať se ti sama vydrápe do klína. Bude řvát, ale zvykne si.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 21:43 

Trixl :-), pravda , pravda.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2007 22:02 

No já ji nechávám docela fest vyřvat,až je mi líto,že mé děti jsou buď naštvané a ubulené nebo upištěné,když jdou našim barákem.Je to děs.
A doma se taky často vyvztekávaj.Já nejsem zastáncem foukání bebí,když si za nesmyslnou havárku můžou samy.
A že jich je tedy většina.Jsem macecha a už nevnímám mekot,ale dnes jo.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6971 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina