Ahojte,jsem tu dneska poprvé.Jsem obézní,BMI 43,5....peklo
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Mám 16-ti měsíční holčičku Aničku,kočičku
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
8-mi letého klučinu Tadeáška
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
a 2 válečný kořisti,dva kluky z manželova minulého manželství,které jsme dostali do péče a neustále čelíme soudům,vyvolaných matkou kluků o snížení alimentů.Jen pro představu-na 13-ti letého a 11-ti letého kluka platí 550,-Kč dohromady
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Asi to není přímo k tématu věci,že bych ráda zhubla,ale je to jedna z příčin, od mala jsem stresy a "nervy" zajídala....No a když máte manžela,který je pro každou špatnost
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
(v dobrém smyslu slova)k telce večer čokoládičku "na nervy",dortíček.....A výsledek se brzy dostavil...113,5 kg živé váhy.....Od mládí se snažím všelijak hubnout,zázračné koktejly,cvičení.Ty mi sice pomohly,ale ve fázi,kdy jsem byla svobodná,bezdětná,zhubla jsem 15 kg,pak jsem otěhotněla 15kg bylo zpátky a dalších 15 kg navrch
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Pak rozchod s prvním partnerem,sama s miminem,večery byly dlouhý a já nebyla líná si pro nějakou tu dobrůtku skočit
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
No a váha narostla na 85kg.Zase hubnutí,drastickým nejedením, od té doby celkem pravidelné migrény,no a pak jsem našle muže svých snů....Manžela se zbavit nechci,ale těch kil moc a moc a móóóóóóc
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Teď jsem už zas začala,kolikátou už,dietu....
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Manžel mě přesvědčuje,že vyhládlé tělo nemá sílu se s obezitou poprat
Tak své poslední naděje upínám k operaci...Jsem tu prvně,zatím se jen rozkoukávám,budu si Vaše zkušenosti pročítat,zkoumat...K dietologovi jsem nikdy nechodila,styděla a stydím se za to jak vypadám
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Zatím žádné jiné obtíže nemám,jen jsem měla v průběhu obou těhotenství vysoký tlak,ale po porodu se vrátil do normálu.Asi tady vyčtu co musím udělat,abych se mohla nechat operovat.Asi jít k odborníkovi,dietologovi,nějakou dobu se nechat léčit...A pak teprve budu moct podstoupit operaci...
Udělám pro to všechno,fakt jsem docela v depce,ta tlustá paní,která na mně kouká ze zrcadla a výloh,přece nemůžu bejt já!Včera jsme byli s dětmi v bazénu a já tam narazila v časopisu na příběh zakladatelky tohoto klubu a někde v temnotě se rozsvítilo světýlko naděje
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak já jdu studovat co se tu všechno můžu dozvědět,jen jestli mi můžete prosím odpovědět na asi hlooupoou otázku,operace se platí? V případě že ano,kolit to tak stojí?Díky D.Jo a teď navíc ani nevím,jestli píšu správně svůj příspěvek....hlasovací otázka,
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
délka trvání
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Nechtěla jsem přidat nové téma,jen jsem neštťasná ze své tloušťky
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)