martina píše:
Aby náhodou tato moje žádost o změnu nezapadla mezi povídání, otevírám opět nové téma (či forum).
V pohodě, nové téma pro samostatný problém je rozumné.
martina píše:
Marku,
je hezké, že jste měl snahu tady s tím něco udělat, ale opět jste odešel od rozdělané práce. Takovéto forum je potřeba zpravovat dennodenně a ne jen občas. Množí se tady na vás dotazy a vy opět nikde, takhle to nepůjde, toto bude za chvíli opět zasekané a jsem zvědavá, kdo z toho bude co vysekávat.
Ano, byl jsem týden v přírodě. Myslím si ale, že když si zpětně přečtu zprávy a příspěvky ve "Foru o foru", nic podstatného mi neunikne.
martina píše:
Ale o co jde v mojí žádosti - jedná se o to, že nám všem stále chodí upozornění na mejl na to, že je zde nov zpráva. Já osobně jsem si to zrušila a další také a ejhle, otevřu mejl a další 4 zprávy. Nemám o to zájem, uděláte s tím něco? Vím, že nejsem první, kdo na to upozorňuje, ale mám obavy, aby opravdu upozornění ostatních nezapadlo mezi povídání, které vy přece stejně dočítat nebudete.............
Děkuji za pozornost a doufám, že to brzo napravíte
Díky za upozornění. Odpoěď viz
http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?f=5&t=916&start=105#p100038martina píše:
A pak ještě osobní otázka - již jednou jsem vás zde žádala, abyste mě s okamžitou platností odebral moderátorství a výsledek? Moji žádost jste ignoroval, vysvětlíte mi to?
Vím, že zdejšímu foru velmi pomáháte, a mám obavu, že Vaše rozhodnutí bylo příliš unáhlené. Proto jsem Vám chtěl ještě nechat čas na rozmyšlení. Nicméně pokud na tom budete trvat, budu nucen Vás poslechnout.