Mattoni píše:
Určitě bych v první řadě chtěla napsat o nefunkčnosti bandingfora (v tuto chvíli je možné, že se pracuje na jeho zprovoznění). Bandingforum bylo déle jak 14 dní nefunkční. Týká se to posílání příspěvků a jejich následné rakce. Určitě se mnozí schodnou na tom, že po odeslání příspěvku jej nebylo možné přečíst ani po 3 h a déle. Pokud se někdo v příspěvku na něco ptal, tak to 3h minimálně trvalo, aby se nám to zobrazilo a on následně 3h čekal, než se mu zobrazila naše odpověď. To je 6h příspěvek tam i zpět... a to je dost dlouhá doba... Nebylo to pravidelně, někdy se objevily příspěvky po hodině a to byl zázrak...
Myslím, že se na Vás obrálila spousta lidí jako na administrátora a bylo jen na Vás, kdy problém začnete řešit. Je tedy dobře, že jste tady a že komunikujete a snad budete komunikovat i nadále... ???
Dále bych chtěla, nebo bych si přála, jako obyčejný uživatel, aby mezi administrátorem, moderátorkami a námi, nevázla komunikace a v případě problémů se dala řešit s člověkem, tím pověřeným.
Technickou správu fora mám na starosti. Za nejlepší začátek řešení jakýchkoli technických problémů považuji nahlášení (kýmkoli) chyby mě do zprávy, nebo do tohoto fora. Jsem studijně vytížen a bohužel nemám čas pravidelně kontrolovat funkčnost sám, proto mi tento model nahlašování (ideálně s rozlišováním závažnosti: důležité, středně důležité, přání/návrh) přijde oboustranně nejlepší. Na mnoha forech to tak funguje.
(Na druhou stranu rozumím, že svou latencí odpovědí jsem mohl vypadat jako nevhodný partner pro úpravy. Fakt ale je, že poslední email, který jsem dostal, se týkal mnohem méně závažné věci, než nezobrazování zpráv. Od té doby do včerejška mi žádná chyba nebyla nahlášena).
Díky za informování o problému s okamžitým zobrazováním příspěvku. Existují (existovaly) ještě nějaké další problémy s chodem / funkčností fora?
Do středy budu na Slovensku, bohužel bez internetu, nicméně v druhé půlce týdne se na opravy vrhnu. I pak to bude chtít především trpělivost a toleranci k (třeba nově vzniklým) chybám, ale ty se dají řešit stejným mechanismem, který zde prezentuji.
Mějte se hezky.