Dobrý den Marku,
nebyla jsem tady delší dobu, což jste věděl a mé první přihlášení znamenalo absolutní ZDĚŠENÍ. Mám pocit, že chcete toto forum definitivně a jednoznačně zlikvidovat a není to pocit a názor jen můj. Psala jsem vám, že tu nebudu, a protože jiný moderátor není, tak jsem vás žádala, abyste sem chodil častěji, protože nebudu mít přístup na net. Slibil jste, že se pokusíte. Bohužel se tak nestalo, protože by mi nechodily na mobil sms, že je zde spammer a jestli s tím můžu něco udělat. Avšak i kdybych byla na příjmu, tak bych nemohla nic dělat, neboť jste v rámci zjednodušení, zpřehlednění či větší spravedlivosti odebral moderátorům (vlastně pouze mě, protože jiný moderátor tady opravdu není) tu možnost s těmito narušiteli cokoliv udělat, protože pouhý přesun do nevhodných není řešením.
Víte, Marku, já jsem přemýšlela jak to napsat, ale na[/b]píšu to jak to je. Prostě jste mladý, zřejmě štíhlý hoch, který se nedokáže vžít do nás, kteří si prošli určitým peklem kvůli obezitě. Staré dobré forum bylo jako jedna velká rodina. Přišel nováček a někdo ze zkušenějších se ho ujal, podal mu ruku a provedl ho celým úskalím až k operaci a dál, z toho nováčka se stal mazák a totéž udělal s dalším nováčkem. Bylo to o soudržnosti (samozřejmě se to občas neobešlo bez nějakého konfliktu, ale to bývá i v těch nejlepších rodínách), chuti a snaze pomáhat. Nezlobte se za moji upřímnost, ale vy jste toto všechno tímto SVÝM NOVÝM FOREM zničil. Nyni je to o diktátu jedince, nepochopení ostatních. Proč nechcete přistoupit na návrhy, které tady byly? Chápete vůbec jak je pro nás všechny toto forum důležité?
Zkuste na chvíli zapomenout, kdo jste a vžijte se do myšlení člověka - napříkad ženy, 40 let, 130 kg, která je ze své váhy zoufalá, neví co si má počít, najde toto forum a.............................. ve starém a přehledném klikla a věděla, vaše je příliš složité a ne pro obyčejné lidičky. Já vím, volali jsme po změnách, ale stačilo by, aby to běželo rychleji a nebylo potřeba dělat všechny úpravy, které jste udělal k neprospěchu fora.
Další věc - volba moderátora - no to snad nemyslíte vážně. Sliboval jste, že do měsíce někoho jmenujete, nyní se bude volit? Je vám jasné, budou všichni volit verču? Ale ta to za těchto podmínek dělat nechce a budete tam, kde jste nyní. Viděl jste vůbec její nový návrh na forum? Já ano a dala jsem mu svůj hlas, protože je přehlednější a lepší než toto forum. A víte proč? Protože si tím vším také prošla, hledala pomoc a ví co lidi hledají, co potřebují a co je k ničemu. V tom je právě daleko před vámi, protože vy na to jdete teoreticky a z pohledu nezúčastněného jedince, verča z pohledu osoby, která ví a zná, i když není odborník.
Myslím, že je to tak vše, co mi včera po otevření fora vytanulo na mysli.
Přeji krásný a ničím nerušený pobyt na Taiwanu
_________________ 13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna 5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka15. 11. 2011 - redukce nohou
|