bobule píše:
dovolím si Vám sem přispět s návrhem jak by zhruba mělo forum za současných okolností vypadat a jen doufám, že i ostatní tak učiní, protože není nic jednoduššího než sednout a tu chvilku tomu věnovat.
VOLNÁ DISKUZE
-KAVÁRNA
-pŘÍNÍČKA
-POKROKY
-TAK A MÁM PO PTÁKÁCH ANEB TĚHOTENSTVÍ ....
-DOMLOUVACÍ KUPÉ
-RAJČE
-RECEPTÁŘ
-SPORT
-BAZÁREK
-ABDOMINOPLASTIKA -autor saga123 datovaná rokem 2011
-JAK NA METŘÍK
-STUDENTKA
-PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ
-ostatní vlákna zrušit jsou staré a nevyužívají se
PRINCIP BANDÁŽE
-INFO O BARIATRII
-ZÁKLADNÍ INFO
-ODSTRANĚNÍ BANDÁŽE
-ostaní vlákna v této sekci zrušit (buďto jsou zastaralé informace nebo nejsou vůbec využívány)
ADJUSTACE BANDÁŽE
tuhle sekci zrušit celou a poze přesunout následující vlákna do PRINCIPU BANDÁŽE:
-DOPLNĚNÍ BANDÁŽE
-BANDÁŽ A POMALÉ HUBNUTÍ
ostatní je nepotřebné a nevyužívá se
PŘEDSTAVENÍ
po našich zkušenostech je lepší mít toto téma ve volné diskuzi, proto navrhuji ho přejmenovat třeba na:
INFORMACE PRO NOVÁČKY
a ponechat tam pouze vlákno "PRO NOVÁČKY NA TOMTO FORU ČTĚTE, ČTĚTE, ČTĚTE"
Ostatní vlákna tam jsou nepotřebná a nevyužívají se.
Prosím, abychom rozlišovali ve struktuře dva pojmy: "forum", téma. Forum je skupina témat: teď třeba "Volná diskuse", "Představení" "Forum o foru".
Téma je jedna linie příspěvků (BLESKOVÝ MINISRAZÍK V BRNĚ, Přáníčka, ...)
Témata může zakládat každý člen, proto nemá smysl diskutovat, jaké vytvoříme (kdokoli další vytvořením nových témat strukturu změní).
Má smysl bavit se o "forech" - tedy kategoriích, vekterých budou již zavedenéá témata, a kam se budou dát zakládat témata nová.
Neporozumněl jsem, jestli seznam pod volnou diskusí, který navrhujete, jsou témata (jako je to nyní), nebo fora (kategorie temat).
Celou mou snahou je současné přetížené "forum" Volná diskuse rozdělit do několika. Tedy některá témata z ní vyčlenit, aby případné založení nového tématu nezamíchalo s celou "Volnou diskusí" (jak je teď), ale zasahovalo jen do jednoho z nově vyčleněných for.
Česky řečeno: jde o to vybrat témata, o kterých se ve "Volné diskusi" nejvíc a nejživěji plká, a vyčlenit je do samostatného fora.
Seznam, který předkládáte, je podle mě příliš dlouhý (současné forum má 9 "for", po Vašem, návrhu by jich bylo > 20. To by imho přehlednosti nepřidalo). Myslím, že by bylo dobré najít nějakou střední cestu (se srovnáním třeba s mým návrhem).
KavárnaPředstavení
Rady a tipy
Srazy
Volná diskuse
forum o foru
bobule píše:
Dále bych byla pro zpětné zařazení rad po operaci vytvořené paní Věrou.
Tyto rady jak jsem již psala výše jsou schváleny Mudr.Čiernym a opravdu jsou pro toto forum a hlavně pro začátečníky NEZBYTNÉ!
Jak jsem už psal: sem s ní!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)