verca píše:
v sekci
Termíny operací a kontrol je téma
adjustace - prosím přesunout
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A koukám na to rozdělení jednotlivých operací.... beru zpět to vyčlenění jednotlivě na hlavní stránce v subforu - nechala bych tam jen
Bariatrické operace a tam to ponechat tak, jak to je ted - vypsané samostatné operace pod jednotlivými tématy - ke každé operaci je tam možnost psát a to je důležité - plést se to nebude.....takže jsem pro to z hl. stránky smazat a ponechat to v sekci
Bariatrické operace, jak už jsem psala...
ještě -
Ordinace (dotazy odborníkům) - témata -
Bariatrické operace a
Pooperační režim bych hodila též jako subforum
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
a jak je tu po roky zvykem - kecáme v
kavárně, tak pokud by to nebyl problém připsat ji i na hl. stránku -
Kavárna - pokec o čemkolivvím, že si toho vymýšlím hodně, ale když už se to už začalo rýsovat, tak je škoda těch změn nevyužít ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ad operace: souhlasím s erikasadek
erikasadek píše:
ja sa tiez prihovarm za zmenu som tu sice novacik ale toto forum i ked su tu supoer ludia je velmi nepriehladne.. ako som citala je dobre ze robite zmenu hllavne temy typu podla opercie aby boli viditelne typ bypass, bandaz zaludka, alebo resekcia zaludka.. vysledok je rovnaky ale operacia ako pooperacny stav alebo mozne komplikcaie su uplne ine.. bolo by dobre aby sa rozdelili ako temy same o sebe.. alebo podtemy.. neviem akym klucom to beriete , akokolvek tesim sa na novu verziu..
A zviditelnil jsem bariatrické operace jako uroven vys.
Pokud ji mam umistit vyse/nize, dejte mi vedet.
Nerozumím tomu, jak si přejete upravit tu ordinaci. Jako dát pooperační režim pod operace?
Tema "pokec o čemkoli", je hodně frekventované. Asi máte pravdu, mohlo by být hned na hlavní stránce...
M