Ahoj vespolek děkuji za toto téma, pokud jste někdo stáli přechodně delší dobu de na váze, písněte sem svoje zkušenosti, aby jsme se "my", co stojíme (já už opět 14dnů...
) lépe psychicky toto období překonali a neházeli flintu do žita.
Já sama mám guláš v jedné věci: Začnu obšírněji... Sama, na vlastní kůži vidím, jaké to tělo je ,mrcha a jak si "klíďo píďo" zvyklo na minimum příjmu, někdy když si to píšu, bych toto množství co s ním teď za den, snědla při "přežíračce" večer
Možná se já osobně nepřestanu tomuto divit nikdy, že tak velké tělo ten malý příjem vydrží a nekolabuje
Dřív když jsem měla hlad, chytla jsem třes, teď ne.
Já sama jím, opravdu už pravidelně, když jsem celý den pryč, jím méně, ale pravidelně. Tzn. nejím, celé porce, třeba půlku porce nebo si do něčeho třikrát kousnu.. Snažím se pít.Nejím tučná jídla (kromě toho, že jednou týdně najedu na čokoládu..
, už jsem to eliminovala, na nájezd jednou týdně ) ale nejím ani striktně dietně..Jím o něco víc bílkovin (včetně luštěnin) jak sacharidů, protože pečivo jím velmi málo, ale už ho jím, přílohy jím- brambory, rýži, jogurt. Občas sním ovocnou buchtu, ale nepřeháním to. Teď jím dost ovoce, k jídlu zeleninu, mám štěstí nic mi nedělá problém. Občas si dám nanuk, tvarohový mrož. Teď v létě, jednou až dvakrát týdně alkohol nebo víno, ale s mírou, neopíjím se
Mám vyzkoušeno, že když, ale už je to velmi málo- se mi někdy nechce, mimo domov přes den jíst, tělo se zatne a stejně nezhubne ani deko, a straší mě myšlenka, že si tělo zvykne na ještě menší příjem, a bude potom i z toho co mám jíst přibírat, proto se fakt snažím jíst...
Ale přece jenom, mě vrtá "červ" v hlavě, zda bych jak tady některé radíte, neměla začíst jíst dietní skladbu jídelníčku (nutričních jídelníčků mám doma z doby minulé několik a znám je na zpamět
), tzn. bílkoviny (mléčné výrobky), zeleninu, ovoce, suché přílohy,bez jakýchkoli hříchů v podobě, občas buchty, mrožíka, čokolády (2 pásky) malého množství alkoholu, když s holkama někam vyrážím. Vím že bych asi při redukčním jídelníčku hubla rychleji, a ted při tubu bych jím ani moc netrpěla, ale co potom?? Co když po ukončení redukčního jídelníčku by tělo z "normální stravy" začlo přibírat...Nevydržím to totiž na celý život, to vím...,
Takže holky, co už jste zhubly více, pokud se vám bude chtít, napiště sem jaká skladba stravy se vám osvědčila, či redukční nebo normální, a jak jste překonaly státí na váze, kromě "pověstného a obtížného zachování klidu
".. Děkuji a hodně zdaru